21.01.2023
Dupa o pauza lunga, Emily Istrati revine cu noi forte in showbiz! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial - FOTO/VIDEO

Tanara interpreta din Republica Moldova, Emily Istrate, in varsta de 19 ani, revine in showbiz cu o noua premiera. Vezi mai jos cat de bine suna noua sa melodie. 

Ieri, la data de 20 ianuarie, Emily Istrate si-a lansat noul sau single, care se numeste „Bye Bye Bye”. Potrivit interpretei aceasta este prima piesa pe care ea o lanseaza in limba romana. 

Muzica si versurile au fost create de Ester Peony, Emanuela Oancea si insasi Emily Istrate. Productia si mixul - Master by Alex Bolero. 

Sarbatoare in familia Doinei Danielean! Fiul ei si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat jurnalista pe retelele sociale: „Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine” - FOTO/VIDEO

Videoclipul piesei este intr-un stil dragut, aceasta este inconjurata de multa culoare roz si chestii dragute. Emily a purtat mai multe tinute, una dintre care consta dintr-un top roz cu inscriptia „Juicy”, o fusta mini alba si o pereche de pantofi pe platforma inalta, la fel roz. 

Dupa o lunga absenta de pe online, Pasha Parfeni a aparut cu vesti ingrijoratoare! Ce s-a intamplat cu interpretul in vacanta din Mexic: „Tare ma bucur ca am ajuns acasa” - VIDEO

In doar 23 de ore, piesa a acumulat peste 91 de mii de vizualizari si o multime de comentarii entuziaste din partea internautilor. 

„Felicitari calduroase”, „Bravo Emily”, „Superba”, „E foarte frumoasa”, „Foarte pretty”, „Deci, efectiv, ador piesa”, „Love it”, „Wow, ador”, „Superba piesa”, „Sa ajunga in trending”, sunt doar cateva dintre mesajele lasate de abonatii sai. 

Emily Istrati este o tanara interpreta din Republica Moldova, in varsta de 19 ani. Aceasta a devenit cunoscuta dupa ce a participat la „Golos. Deti” din Rusia, sezonul 6. Emily a mai participat la asemenea concursuri - „Golos. Deti Ucraina” si „Next star”, interpretand „Hora din Moldova”.

Cantareata Slava va deveni in curand bunica! Aceasta a publicat un videoclip emotionant in mediul online - VIDEO

Articole din aceeasi categorie