16.10.2024
Ioana Sulac - despre cea mai frumoasă amintire legată de tatăl ei, Nicolae Sulac: „Dacă tata se apropia de casă și își dorea să ies...” - VIDEO

Fiica cea mare a maestrului Nicolae Botgros a fost invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă, unde a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire ce o leagă de tatăl ei.

Ioana Sulac, fiica celebrului artist Nicolae Sulac, a împărtășit o parte din istoria sa personală și emoțiile care o leagă de părinți, dar mai ales de tatăl său.

Va fi hit-ul toamnei! The Motans a lansat o noua piesă în care ne asigură că „Viitorul sună bine” - VIDEO

Ioana își amintește cu nostalgie de anii petrecuți alături de părinții ei: „Când ești un copil mic, tu îți iubești părinții pur și simplu, necondiționat. Eu nu știam în ce familie m-am născut, cine era tatăl meu, deci pentru mine a fost o chestie firească. Eu am crescut în culise la Palatul Național sau la radio, unde lucra mama mea”.

Un moment special pe care Ioana îl păstrează cu drag în memorie este legat de felul în care Nicolae Sulac o striga: „O chestie așa, foarte interesantă, e că pe atunci nu erau telefoane și dacă tata se apropia de casă și își dorea să ies să ne jucăm, atunci el fluiera sub balcon <<Pelinița>> și așa știam că e tata. El nu striga ca să ies, dar fluiera <<Pelinița>>”.

„Este prima dată în 18 ani când revin acasă”! Cine este fiica cea mare a maestrului Nicolae Sulac, dar și care este relația ei cu sora sa, Doina - VIDEO

Ioana Sulac este fiica cea mare a maestrului Nicolae Sulac din căsătoria cu Ludmila Diacenco. În prezent aceasta este stabilită în Germania și scrie versuri pentru mulți interpreți autohtoni.

Nicoleta Fiodorov, de nerecunoscut! Cum arată acum coregrafa: „La un an distanță am -54 kilograme” - FOTO

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie