16.10.2024
Va fi hit-ul toamnei! The Motans a lansat o noua piesă în care ne asigură că „Viitorul sună bine” - VIDEO

După o pauză de 6 luni de la ultima lansare muzicală, Denis Roabeș aka The Motans a lansat „Viitorul sună bine”.

Versurile pentru „Viitorul sună bine” au fost scrise chiar de solistul trupei, iar muzica a fost compusa de Alexandru Turcu și Denis Roabeș.

De asemenea, de producție s-a ocupat tot Turcu.

Deși piesa are mai puțin de o zi de când a fost lansată, aceasta a adunat deja peste 32 de mii vizualizări pe Youtube, dar și 2 mii de aprecieri, ceea ce este un adevărat succes.

Nu au lipsit nici mesajele de apreciere din partea fanilor, care au rămas cu adevărat încântați de compoziția muzicală:

„Planul meu de viitor este acela să fiu un om fericit, să fac ceea ce îmi place și să mă bucur de fiecare clipă a vieții. De asemenea, să ajung la cat mai multe concerte The Motans”, „Super piesa, bravo! The Motans, depășești limite”, „Foarte tare! Sună bine și viitorul, dar și piesa”, „Superbă apariția și mult succes în continuare, #TheMotans”, „Viitorul sună bine cu The Motans în el”, „Să îmbătrânesc frumos, alături de soțul meu, ascultând Motans pe o plajă, cu un prosecco și gheață”.

The Motans este un cântăreț, compozitor și textier din Republica Moldova. Artistul și-a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut „My Gorgeous Drama Queens”. Printre piesele incluse pe disc se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000 RPM”, dar și „Weekend”, piesa lansată împreună cu Delia și care a depășit 34 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2019, The Motans a câștigat trei premii la The Artist Awards: YouTube Awards, Best Song ( „Poem” cu Irina Rimes) și Best Collaboration („Poem” cu Irina Rimes). Piesa „Poem” a strâns peste 74 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în Summer Chart Media Forest.

În 2019, The Motans a susținut The Motans Grand Concert la Arenele Romane din București, unde au participat peste 5 mii de spectatori.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/themotans

Articole din aceeasi categorie