16.10.2024
Nicoleta Fiodorov, de nerecunoscut! Cum arată acum coregrafa: „La un an distanță am -54 kilograme” - FOTO

Schimbarea coregrafie Nicoleta Fiodorov în ceea ce privește silueta ei este vizibilă. Vezi în articolul de mai jos transformarea surprinzătoare a acesteia.

Nicoleta a publicat pe pagina sa de Instagram un colaj format din două fotografii. Diferența dintre imagini este de doar un an.

În descriere, coregrafa a menționat: „La un an distanță am -54 kilograme”.

Acum un an, în luna octombrie, Nicoleta Fiodorov a decis că este momentul să facă o schimbare în viața ei. În primul rând, aceasta și-a schimbat regimul alimentar.

A slăbit 20 de kilograme şi arată ca la 20 de ani! Andreea Marin, despre cum a scăzut în greutate atât de mult, în doar un an și jumătate - VIDEO

Cu câteva săptămâni în urmă, în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, Nicoleta a dezvăluit: „Eu am început să mă îngraș cu 2 ani în urmă, în fiecare an puneam câte 25 de kilograme. Mâncam interzis: făinoase, chipsuri, hot dog-uri. De asemenea, seara nu mă culcam până nu mâncam ceva dulce, era ca un drog. Ceva dulce nu era o felie de tort. Trebuia să fie un ecler, o bucată de tiramisu și napoleon”.

De asemenea, Nicoleta a povestit că cel mai important aspect în procesul de slăbire este regimul alimentar bine echilibrat: „Tuturor le spun că prima este alimentația. Nicio pastilă magică nu există dacă nu ții cont de alimentație. Am ținut și eu program cu suplimente alimentare, 9 luni am stat în program, am dat 50 de kilograme jos. Acum sunt 2 luni fără program și am mai slăbit încă 3. Vreau să mai dau jos 2 kilograme ca să fiu exact cum am fost în 2019. În 11 luni niciodată nu am încălcat regimul meu alimentar. Promit că nu mai revin la kilogramele care au fost”.

„Este prima dată în 18 ani când revin acasă”! Cine este fiica cea mare a maestrului Nicolae Sulac, dar și care este relația ei cu sora sa, Doina - VIDEO

Nicoleta Fiodorov este un coregraf cunoscut din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de peste 9 mii de urmăritori de Instagram.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/Nicoleta Fiodorov

Articole din aceeasi categorie