16.10.2024
„Este prima dată în 18 ani când revin acasă”! Cine este fiica cea mare a maestrului Nicolae Sulac, dar și care este relația ei cu sora sa, Doina - VIDEO

În cadrul emisiunii O Seară Perfectă a fost invitată Ioana Sulac (fiica cea mare a maestrului Nicolae Sulac), acolo unde a povestit ce a făcut de-a lungul anilor, cât a lipsit din spațiul public, dar și care este relația cu sora sa.

Ioana, fiica cea mare a celebrului cântăreț Nicolae Sulac, a revenit în Moldova după 18 ani petrecuți în Germania: „Este prima dată în 18 ani când revin acasă. Am plecat pentru prima dată în 2006 și în 2008 s-a născut băiatul meu și m-am dedicat complet familiei, copilului, am învățat, am lucrat 13 ani la biserică, eu cânt la orgă la biserică. Sunt bine acolo”.

A slăbit 20 de kilograme şi arată ca la 20 de ani! Andreea Marin, despre cum a scăzut în greutate atât de mult, în doar un an și jumătate - VIDEO

În tot acest timp, Ioana nu a simțit necesitatea de a reveni acasă, fiindcă mama acesteia făcea frecvent naveta Republica Moldova - Germania: „Mămica mea a decedat 2 ani în urmă și cât a fost mama în viață, ea venea la noi, stătea 3 luni. Venea, pleca și nu am simțit dorul ăsta de casă pentru că, mama era aproape. Anul trecut am simțit lipsa, fiindcă mama nu mai era, am vrut să iau legătura cu ceilalți membri din familie”.

Ioana a observat că Moldova s-a schimbat spre bine în cei aproape 20 de ani în care nu a fost în țară: „Vin deja mai des în Moldova, dar pe timp scurt. Îmi pare că țara s-a schimbat spre bine acum, eu nu știu când s-a produs schimbarea aceasta, dar eu mă simt foarte bine aici, liniștit, curat, frumos. Oamenii nu s-au schimbat deloc”.

Un nou succes pentru Frații Advahov! Au fost desemnați cetățeni de onoare ai Chișinăului - FOTO

Cea mai apropiată persoană din Moldova pentru Ioana este sora ei, cu care are o relație foarte frumoasă.

Cu toate acestea, lucrurile nu au stat mereu așa: „Legătura am păstrat-o cu sora mea, Doina Sulac. Atunci când eu am plecat nu am mai ținut legătura cu nimeni, nu doar cu ea și am avut o întâlnire foarte emoționantă la Bruxelles căci ea avea un spectacol și eu am mers acolo să o văd și asta a fost foarte emoționant pentru noi amândouă, după atâția ani să ne revedem, să ne cuprindem. Anul acesta am venit de mai multe ori în Moldova și de fiecare dată, Doina mă așteaptă”.

În Germania, Ioana a reușit să se realizeze în muzică: „Am avut noroc, dar am depus și un efort enorm pentru că, am studiat și am făcut altceva la profesia mea. În Germania, oamenii sunt foarte religioși și biserica joacă un rol important și fără studii n-am putut”.

„Germania însă nu a fost alegerea mea, eu am vrut să plec în Spania, dar circumstanțele s-au mai schimbat și am nimerit acolo unde a fost dat să fie locul meu. Eu o simt ca fiind țara mea pentru că, jumătate din viața mea am petrecut-o acolo și primul motiv care te unește cu țara în care trăiești este limba, mie mi-a fost foarte ușor pentru că, comunicam cu oricine”, a mai notat Sulac.

Cum le putem întări imunitatea copiilor în sezonul rece! Lucia Gariuc, medic ORL: „Baza constă în stabilitatea emoțională a...” - VIDEO

Un aspect care o îngrijorează pe fiica lui Nicolae Sulac este lipsa de interes a băiatului ei pentru învățarea limbii română: „Soțul meu este neamț și poate din această cauză mie mi-a fost mai ușor. Atunci când am născut, am citit foarte multe cărți în germană și așa am învățat limba. Din păcate, băiatul meu nu știe româna, căci nu prea și-a dat interesul să învețe, dar își știe rădăcinile și știe că mama lui e din Republica Moldova”.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie