19.03.2024
Investitiile in Dubai, un lux sau o afacere? Afla mai multe de la Angela Bulmaga, fondator Invest Lux Imobil - VIDEO

Te-ai gandit vreodata la o viata de lux in Dubai? Acum acest lucru este mai aproape de realitate, investind in imobiliarele de acolo. In acest weekend a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de la noi din domeniul imobiliar. Despre ce este vorba, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Un an de activitate de fapt este ceva. Ai la ce sa te uiti in spate, mai ales ca acum mi-am creat si o echipa frumoasa din 10 persoane si nu mai sunt singurica ca la inceput. Astazi vrem sa spunem totul despre investiile imobiliare din Dubai. A fost un an frumos, un an remarcabil pentru mine”, a spus Angela Bulmaga, fondator INVEST LUX IMOBIL.

In cadrul evenimentului, invitatii au aflat din prima sursa despre investitiile pe piata din Dubai, orasul viitorului care asigura locuitorilor un standard de viata superior altor comunitati. 

„Noi avem ca scop sa crestem in continuare frumos, atat ca echipa, cat si ca potentiali investitori. Mereu vrem sa aducem oamenilor din prima sursa cele mai noi noutati”, a povestit fondatoarea INVEST LUX IMOBIL.

Atunci cand vrei sa faci o achizitie in Dubai, trebuie sa colaborezi cu profesionisti de top si sa alegi un partener de incredere.

Dan Balan, prima reactie dupa ce fanii l-au acuzat ca a urcat baut pe scena de la „Christmas Magic” - VIDEO

„Angela este un om foarte perseverent, de regula, tot ce isi propune ea se intampla. Tot ce ii doresc este dezvoltare continua, clienti satisfacuti si cat mai multe vacante in Dubai”, a spus Olga Tapordei, femeie de afaceri.

Postul Pastelui! Cum sa slabesti fara sa iti pui in pericol sanatatea. Corina Dascalu, nutritionista: „Apelam la cat mai multe...” - VIDEO

Invitatii de la eveniment au impartasit experientele din domeniul imobiliar.

„Colaborarea mea cu Angela a inceput de la aceea ca ea a fost clienta mea, eu la fel sunt in domeniul imobiliar aici in Chisinau. Am devenit colege pentru ca deja facem vanzari impreuna”, a notat Mariana Pruneanu, agent imobiliar.

„Sunt prezenta in primul rand pentru a o sustine pe Angela si in al doilea rand pentru a acumula informatie. Cine stie, poate pe viitor devenim investitori”, a precizat Natalia Susan, manager.

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix si John Wick si-a surprins total fanii - FOTO

„In ultimii ani toti investesc in Dubai. Este foarte interesant, noi am avut si un training la compania la care activez la moment”, a spus Natalia Platinda-Olmada.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie