19.03.2024
Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix si John Wick si-a surprins total fanii - FOTO

Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta si-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renuntat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit!

De la puloverul negru al lui Steve Jobs si pana la manusa pe care o purta mai mereu Michael Jackson, o multime de vedete au un element anume care pare ca a fost un adevarat simbol pentru acestea. Ei bine, pentru faimosul actor american Keanu Reeves, acesta era parul sau lung. Insa nu si de acum inainte!

Keanu Reeves a decis sa renunte la parul lung, iar fanii sau au fost surprinsi sa vada pozele in care acesta apare alaturi de iubita sa, Alexandra Grant, la o petrecere, insa fara pletele caaracteristice! Indragitul actor american purta parul lung pana la umeri de aproximativ 8 ani, insa cu ocazia petrecerii date cu ocazia Oscarurilor, acesta a ales sa inaugureze un nou look.

Horoscop 19 martie 2024. Zodiile care gasesc echilibrul perfect intre locul de munca si familie

Schimbare de look pentru Keanu Reeves

Steve Harley a murit. Starul rock s-a stins din viata la 73 de ani

Desigur, fanii actorului isi vor aminti ca parul scurt nu este ceva chiar atat de neobisnuit pentru Keanu Reeves. Desi o buna parte din cariera lui s-a petrecut in timp ce a purtat parul lung, acum, actorul a revenit la un look asemanator cu cel pe care l-a avut in filmul „Speed”. Iar internautii i-au oferit o multime de complimente pentru modul cum arata!

Fanii acestuia de pe Instagram au remarcat ca actorul arata mult mai tanar cu parul scurt, un comentariu chiar spunand ca acesta arata acum ca si cand are numai 35 de ani. Schimbarea de look a lui Keanu Reeves a fost facuta publica de catre sotia actorului Rob Lowe, Sheryl Berkoff. Aceasta a postat pe Instagram o poza in care apare alaturi de sotul ei, cat si de Keanu Reeves si iubita sa, Alexandra Grant.

Deocamdata nu se stie daca schimbarea de look se datoreaza unui nou rol al actorului, sau daca, pur si simplu, s-a plictisit de parul lung.

Articole din aceeasi categorie