13.04.2022
Interpreta ucraineana, Anna Trincher, fiind despartita de familia sa din cauza razboiului, a primit o surpriza placuta de la bunica sa: „Victoria va fi a ucrainenilor. Cu drag, bunica ta!” - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, artista a aratat ce cadou a primit de la rudele sale din Kiev. 

Razboiul a separat-o pe Anna Trincher de familia ei. Acum cantareata se afla cu familia logodnicului sau, Alexander Voloshin, in vestul Ucrainei. Bunica si bunicul ei au ramas la Kiev, desi Anna a incercat sa ii convinga sa plece de acolo, macar pentru o vreme. 

Pe pagina sa de Instagram, Anna Trincher a spus ca i-a cerut bunicii sale sa ii trimita niste lucruri de acasa. Bunica, insa, a decis sa-si multumeasca nepoata cu o surpriza - un mesaj motivational.

Olena Zelenskaya: „Razboiul nu trebuie sa devina ceva normal, iar victimele lui nu trebuie sa devina statistici. Nu va obisnuiti cu suferinta noastra”

Trincher a aratat coletul de la bunica sa, in care erau cateva fotografii de arhiva, un ursulet si un mesaj: „Ucraina - victoria va fi a ucrainenilor. Bunica ta”. 

„Bunica mea a ramas la Kiev. Am rugat-o sa-mi trimita cateva dintre lucrurile mele si am primit ieri un pachet de la ea. Iata mesajul pe care mi l-a lasat. Se pare ca astfel de mesaje sunt trimise de toti ucrainenii rudelor lor”, a scris Anna. 

Afacerile sale in Rusia ar putea fi inchise din cauza Instagramului si al fostului sau sot! Ce spune bloggerita Aiza Liluna despre situatia complicata prin care trece: „Toate temerile mele s-au adeverit..” - FOTO

Apropo, pe cealalta parte a scrisorii, bunica cantaretei a desenat patru figurine, care erau semnate ca „bunica”, „bunelul”, „tu” (adica Anna). 

A venit „nota de plata” pentru pilotul rus care a facut salutul nazist si a inceput sa rada pe podiumul Campionatului European de Karting. Ce a spus tanarul in apararea sa: „Stiu ca sunt vinovat, stiu ca am fost prost si sunt gata sa fiu pedepsit” - VIDEO

Fanii lui Trincher au apreciat aceasta creatie si au scris: „Astfel de mesaje intaresc spiritul”, „Fie ca urmatoarea scrisoare sa fie o felicitare cu victoria”, „Grozav”, „Ce bunica pozitiva ai”, „Bunica ta este de top”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie