13.04.2022
Afacerile sale in Rusia ar putea fi inchise din cauza Instagramului si al fostului sau sot! Ce spune bloggerita Aiza Liluna despre situatia complicata prin care trece: „Toate temerile mele s-au adeverit..” - FOTO

Bloggerita Aiza Liluna are mai multe saloane de infrumusetare la Moscova si Sankt Petersburg, totusi aceasta afirma ca trece printr-o perioada grea si este la un pas de faliment.

Fostul sot al Aizei, sportivul Dmitri Anokhin, a ajutat-o considerabil la deschiderea saloanelor de frumusete. Dupa divort, el i-a cerut banii inapoi, asa ca femeia a fost nevoita sa-i plateasca fostului sot 12 milioane de ruble pentru a putea sa isi salveze afacerile. Din cauza acestui conflict, Aiza l-a numit pe Anokhin principala greseala din viata ei.

Acum tanara antreprenoare are mari probleme cu finantele. Anterior, ea s-a plans ca dupa ce Instagramul a fost recunoscut drept o organizatie extremista nu a mai putut sa isi desfasoare activitatea de promovare a saloanelor, iar contractele cu agentiile de publicitate au fost anulate. Potrivit femeii de afaceri, ea risca sa piarda orice afacere.

Dragostea invinge totul! Nina Cretu si Renato Usatii au inchis „gurile rele” ale carcotasilor si se pare ca continua sa formeze un cuplu. Cum i-a dat de gol Emilian Cretu: „Asa-i cu dragostea la distanta....” - VIDEO

„Ce s-a schimbat in viata mea? Totul. Toate temerile mele au iesit la suprafata. Acum stiu sigur ca nu voi putea oferi stabilitate propriilor mei copii. Traiesc de la un atac de panica la altul. Traiesc in ura, in durere si in negare. Ma simt o persoana rea, o persoana inselata, o persoana mica si neputincioasa care nu poate schimba nimic ”, a scris bloggerita.

Olena Zelenskaya: „Razboiul nu trebuie sa devina ceva normal, iar victimele lui nu trebuie sa devina statistici. Nu va obisnuiti cu suferinta noastra”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie