06.04.2022
Interpreta Lilia Focsa a lansat o piesa, in colaborare cu Orchestra Lautarii „Tata, azi e ziua ta”, pe care a dedicat-o socrului sau: „De cand nu il am pe tata alaturi de mine, el il inlocuieste” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta de muzica populara Lilia Focsa, care a vorbit despre noua sa melodie, care a fost lansata recent in colaborare cu Orchestra Lautarii. De asemenea, invitata a povestit despre pregatirea de Sfanta sarbatoare de Pasti si cum o va sarbatori.

Chiar daca in lume se intampla lucruri groaznice, Lilia spune ca pentru ea primavara a inceput minunat. „Necatand la situatia care este, este bine, pentru ca noi suntem oameni suntem oameni de arta si noi incercam zilnic sa facem lucruri frumoase. Eu sunt si profesor, sunt implicata zilnic cu copiii, cantam impreuna si uitam de tot negativul”. 

Toti il cunosc, insa putini stiu ca are un frate geaman! La 25 de ani, Patrick Hanganu este un om implinit. Ce a povestit interpretul despre realizarile sale, oamenii pe care ii are alaturi, dar si despre viata sa sentimentala: „Nu imi doresc o nunta..” - VIDEO

Totusi, dupa spusele interpretei, prima saptamana de razboi a fost foarte stresata.„Sigur ca a fost incordat de tot. Vedeam o frica in ochii copiiilor, veneau la ore stresati, dar eu i-am incurajat, i-am calmat pe toti si le-am spus ca totul va fi bine”. 

Recent, Lilia impreuna cu elevii sai si alti artisti au organizat un concert in localitatea Drochia. „A fost o sarbatoare in familia noastra. Socrul meu a implinit  65 de ani si 45 de ani de activitate in domeniul culturii, fiind director la Casa de Cultura din Drochia. El nu a vrut nimic, insa noi am insistat si am organizat totul. De fapt, totul a fost spontan. Toti am fost implicati, am cantat, sala era arhiplina si chiar nimeni nu s-a gandit ca va fi atat de frumos”.

„Pot spune sincer, cu mana pe suflet, ca el imi este ca un tata. De cand nu il am pe tata alaturi de mine, el il inlocuieste. Este foarte receptiv, foarte bun. Ma telefoneaza zilnic, imi spune „fata tatei”, ma intreaba cum ma simt. Il respect mult si ma rog sa fie sanatos. Cantectul pe care l-am lansat despre tata am spus ca este deja despre el”, a mentionat Lilia. 

La concert au participat si copiii sai. „Eu cu feciorul meu mai mic am cantat un duet. Cand mergem undeva, luam dupa noi toate instrumentele pe care le avem. Cel mai mare canta la acordeon, iar cel mic pana cand doar la pian. Cantem toti si cu vocea”.

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Restrictiile s-au scos si acum se pot organiza mult mai usor evenimente, concerte. „Daca sincer eu nu prea am stat nici in pandemie. Noi suntem angajati, si eu si sotul meu, si nu avem mult timp liber. Suntem cumva implicati in tot. Asteptam desigur ca multe evenimente”. 

Vin sarbatorile de Pasti, iar Lilia spune ca deja simte o atmosfera frumoasa in jur. „Noi deja cantam colinde pascale si cumva se simte mai mult sosirea acestei sarbatori. Imi place mult, caci de Pasti ne intalnim cu totii, mergem la parinti acasa, ne vedem, vorbim”. 

In platoul serilor perfecte, Lilia Focsa a venit cu o premiera. „O piesa inregistrata cu Orchestra Lautarii, muzica de Corneliu Botgros si text de Mariana Conceru. Uite ca am reusit si eu sa fac o melodie, insa aveam in plan sa fac mult mai multe. Tare mult m-a zguduit vestea ca doamma Conceru a decedat”. 

Scapa de stres si dureri cu ajutorul masajului Yumeiho! Vezi cui i se potriveste aceasta terapie, care sunt beneficiile, dar si contraindicatiile lui: „Yumeiho este o terapie manuala japoneza, un tip de masaj profund care se face pe tot organismul..” - VIDEO

De Pasti, Lilia se pregateste ca oricare alta gospodina. „Imi place mult sa coc pasca, sa ii alint pe ai mei cu diferite copturi. In acest an as vrea sa mergem in sat, acasa”. 

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie