06.04.2022
Toti il cunosc, insa putini stiu ca are un frate geaman! La 25 de ani, Patrick Hanganu este un om implinit. Ce a povestit interpretul despre realizarile sale, oamenii pe care ii are alaturi, dar si despre viata sa sentimentala: „Nu imi doresc o nunta..” - VIDEO

Cand aud numele lui, multi isi amintesc de baiatul care canta in subterana, azi insa lucrurile s-au schimbat, iar Patrick Hanganu, invitatul emisiunii O Seara Perfecta este una dintre cele mai apreciate si dorite voci si prezente la evenimentele de la noi, dar si din afara tarii. 

Acum noua ani era un simplu baiat care pornea grabit cu ghiozdanul in spate din satul natal intr-o subterana sau langa un centru comercial pentru a incanta auzul trecatorilor grabiti, astazi insa totul s-a schimbat. 

De curand, Patrick si-a marcat cea de a 25-a aniversare. Acesta a sarbatorit in cel mai memorabil mod si a avut cea mai frumoasa aniversare.

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Pentru interpret aceasta zi a fost un prilej de a retrai toate acele amintiri, momente frumoase si mai putin frumoase prin care a trecut in utlimii zece ani, dar totodata sa isi revada oamenii care l-au influentat cel mai mult in viata: „Tot succesul pe care l-am obtinut pana acum se datoreaza unor oameni, oameni pe care am tinut neaparat sa ii am langa mine la acest eveniment.”, spune recunoscator Patrick. 

 

Langa el au fost cei mai apropiati prieteni si colegi, sustine artistul. 

Mama sa este in Germania, alaturi de fratele geaman a lui Patrick, iar tatal sau din motive de sanatate nu a putut fi prezent la eveniment.

Acesta a primit multe cadouri, insa unul a fost mai special. Patrick s-a bucurat de un inel, unul pe care spune el, si l-a dorit de mult timp. 

Interpretul a afirmat ca cea mai mare realizare a sa este implinirea si fericirea sa proprie: „Sunt niste realizari insa despre care nu pot sa vorbesc acum pentru ca sunt in desfasurare, dar insusi faptul ca sunt un om fericit si recunoscator lui Dumnezeu, parintilor mei si oamenilor pe care ii am in jur.” , spune el.

Motivul pentru care Brooklyn Beckham si logodnica sa au semnat un contract prenuptial. Averea impresionanta a familiei Nicolei Peltz

Totusi, la varsta de 25 de ani, Patrick afirma ca ii lipseste copilaria: „Imi lipseste foarte mult copilaria si momentele cand eram copil. Acum stiu ca sunt barbat.”, a adaugat invitatul.

Acesta spune ca in viitor isi doreste si o familie frumoasa, alaturi de care sa isi suplineasca si amplifice sentimentul fericirii.

Horoscop 6 aprilie 2022. Zodia care poate beneficia de venituri financiare neasteptate

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie