06.04.2022
Scapa de stres si dureri cu ajutorul masajului Yumeiho! Vezi cui i se potriveste aceasta terapie, care sunt beneficiile, dar si contraindicatiile lui: „Yumeiho este o terapie manuala japoneza, un tip de masaj profund care se face pe tot organismul..” - VIDEO

Durerile de spate, migrena precum si efectele neplacute ale stresului pot fi usor ameliorate prin terapia manuala japoneza, care spre deosebire de masajul obisnuit se efectueaza pe pacientul complet imbracat. Despre avantajele acestui tip de masaj, puteti vedea in reportajul de mai jos.

Yumeiho se practica in manastirile din China si Japonia. In timpul unei sedinte pacientul este imbracat in haine comode, iar tratamentul are loc pe saltele speciale plasate pe podea. 

Mai multe despre acest tip de masaj a povestit terapeutul yumeiho Ruslan Verebcean: „Yumeiho este o terapie manuala japoneza, un tip de masaj profund care se face pe tot organismul si se efectueaza pe o saltea pe pacientul complet imbracat. Acest lucru ne permite noua sa lucram toate partile corpului fara ca pacientul sa fie intimidat. Este un masaj de tratament, dar cineva poate sa il realizeze doar ca masaj.” 

Terapia Yumeiho este indicata copiilor si chiar sugarilor. Acesta poate fi efectuat copiilor de la 3 luni si persoanelor de pana la 80 de ani. 

Exista insa si contraindicatii ca: bolile canceroase, procesele inflamatorii, procesele purulente si varicoza la un stadiu avansat.

Toti il cunosc, insa putini stiu ca are un frate geaman! La 25 de ani, Patrick Hanganu este un om implinit. Ce a povestit interpretul despre realizarile sale, oamenii pe care ii are alaturi, dar si despre viata sa sentimentala: „Nu imi doresc o nunta..” - VIDEO

Totodata, persoana poate verifica singura daca acest tip de masaj este potrivit pentru ea sau nu prin plasarea unei comprese cu apa calde pe zona care o deranjeaza, iar daca situatia nu se agraveaza inseamna ca acest masaj este potrivit.

Totusi dupa sedintele de tratament Yumeiho pentru rezultate mai vizibile trebuie sa tinem cont de cateva recomandari. Printre acestea se enumera practicarea exercitiilor fizice, a gimnasticii si a miscarii. 

Motivul pentru care Brooklyn Beckham si logodnica sa au semnat un contract prenuptial. Averea impresionanta a familiei Nicolei Peltz

In medie este nevoie de cinci sedinte de masaj Yumeiho pentru a obtine rezultatele dorite.

Articole din aceeasi categorie