05.04.2022
Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Este proaspata mamica de fetita si savureaza din plin aceasta perioada. In cadrul unui live zoom, interpreta Natalia Barbu a povestit despre perioada de maternitate, razboiul din Ucraina, dar si relaxarea restrictiilor Covid-19 in Romania.

Natalia a spus cum se simte si ce face atat ea cat si familia sa. In special, interpreta a povestit despre fiica sa, Vera. „Vera este bine, este minunata. Stii si tu, ei se schimba de la o zi la alta. E spectaculoasa fetita noastra, nu ca e a noastra, dar este foarte calda, dulce. Nu prea plange, este un copil echilibrat si ne da atata lumina si frumusete in familie.

Fiind pentru a doua oara mama, Natalia Barbu a tinut sa mentioneze ca savureaza altfel perioada de maternitate deoarece acum este mai matura. „Este si o diferenta foarte mare de 10 ani, am si uitat cum a fost cu Victoras. Acum cumva o iau de la capat. E fetita, e alta experienta. Sunt topiti ambii dupa Vera. Imi dau seama ca atunci cand o sa creasca Vera, Victor o sa fie foarte protector cu ea.”, a spus interpreta.

La inceputul anului 2022, Natalia impreuna cu familia sa au avut o vacanta frumoasa in Maldive. Cu toate acestea, micuta Vera a ramas acasa. Artista a povestit de ce au decis sa faca acest lucru. „Nu am luat-o pentru mi s-a parut prea micuta pentru asa un zbor la departare. Am zburat cu Victor peste ocean cand era mic si crede-ma, nu a fost una din cele mai ok experiente. Cand e micut copilasul mai bine sa fie aici, mai pe aproape.”

Antonina Goloseeva - moldoveanca care a facut senzatie la „IUmor”, insa nu datorita glumelor sale! Dansatoarea a evoluat pe scena cu un numar de Strip-Dance. Vezi momentul care i-a lasat pe jurati cu gura cascata - VIDEO

Dupa nastere si-a revenit foarte repede si se poate mandri cu o silueta de invidiat. Natalia a povestit si care este secretul unul corp suplu. „Este vorba si de gene, este si acesta un adevar, insa eu am facut si sport inainte de a ramane insarcinata cu Vera. Dupa doua luni dupa ce am nascut natural, am si revenit la sport. Am ajutat mult cu sportul. De mancat, mananc echilibrat de toate. Noua moldovencelor ne place bunicelul.”

Traim cel mai grav razboi pe timp de pace! Ce spune femeia de afaceri Gaia Panzaru despre tensiunea psihologica prin care trecem, dar si cum sa depasim aceasta perioada: „Oamenii au abandonat casele si joburile, pentru a se salva.” - VIDEO

Intrebata de Anisoara Loghin cum se simte razboiul in Romania, interpreta a spus: „Tot ce se aude la televizor in Chisinau se aude si la noi. Sunt aceleasi informatii. Eu incerc sa rezonez si sa empatizez cu durerea acestui popor. Razboiul mereu a adus doar suferinta si perdere umana. Cu toate acestea, orice informatie incerc s-o filtrez si s-o primesc mai detasat. Nu credem chiar tot ce se spune la televizor.”

Isi doreste sa lanseze cateva piese noi in viitorul apropiat. „Sper ca pana la vara sa vin acasa cu ceva nou si foarte frumos.”

„Mai bine sa taci, decat sa sustii razboiul!” Nicu Tarna - critica dur oamenii care sprijina armata ruseasca: „Eu cred ca ucrainenii vor castiga acest razboi si vor deveni unul dintre cele mai puternice natiuni din Europa” - VIDEO

Interpreta a vorbit in cadrul interviului si despre scoaterea tuturor resctrictiilor cu privire la Covid-19 in Romania. „E o revenire la normal care sper sa ramana asa.”

Articole din aceeasi categorie