12.09.2022
Instagram vs Realitatea! Cum arata Madonna in fotografiile paparazzilor - FOTO

Madonna este adesea criticata pentru utilizarea excesiva a Photoshop-ului. Cantareata nu se sfieste sa-si imbunatateasca putin sau chiar mult fotografiile, iar urmaritorii ei virtuali sunt deja obisnuiti cu asta. De asemenea, starul pop, in varsta de 64 de ani, este de nerecunoscut in ultima perioada deoarece si-a facut si cateva operatii estetice.

Recent, Madonna a devenit din nou in centrul atentiei discutii in mediul online. Ieri, cantareata a aparut la show-ul Marni, din cadrul Saptamanii Modei de la New York, unde, desigur, a fost surprinsa de fotografi.

Pe retelele de socializare si diva pop a publicat imagini de la eveniment. Fanii Madonnei nu au putut trece cu vederea si au observat de cat de diferita este ea in fotografiile naturale fata de cele pe care le posteaza pe contul ei.

Printul Harry, prima declaratie dupa decesul Reginei Elisabeta a II-a

Totodata, Madonna a recunoscut de curand ca are un nou iubit care este cu 41 de ani mai tanar decat ea.

Traieste emotii noi, de nedescris! Mihaela Tabura - primul si cel mai induiosator interviu dupa ce a devenit mama pentru prima oara: „Imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”

Madonna, supranumita „regina muzicii pop” este o cantareata americana, actrita, producatoare si compozitoare de muzica pop, castigatoare a sapte premii Grammy, laureata a doua premii Globul de Aur si autoare de carti.

Jennifer Lawrence, la primul eveniment public dupa nastere! Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

Articole din aceeasi categorie