12.09.2022
Printul Harry, prima declaratie dupa decesul Reginei Elisabeta a II-a

Windsor este „este un loc pustiu fara ea”, a declarat Printul Harry despre pierderea Reginei Elisabeta a II-a.

Intr-un moment surpriza sambata, Printul Harry si Meghan Markle s-au alaturat Printului William si lui Kate Middleton pentru o plimbare la Castelul Windsor, dupa moartea bunicii lui William si Harry, Regina Elisabeta a II-a.

Imbracati in negru, cei patru au fost vazuti salutandu-i pe cei prezenti la Castelul Windsor si luand emotionat florile si alte obiecte memoriale lasate pentru regretata regina, care a murit joi la varsta de 96 de ani.

Harry s-a adresat celor prezenti la Castelul Windsor, vorbind pentru prima oara despre durerea pe care pierderea bunicii sale i-a provocat-o. Acesta a declarat emotionat ca Windsor este gol acum, dar ca a simtit prezenta Reginei in fiecare camera.

„Este un loc pustiu fara ea. I-am simtit prezenta in fiecare camera in care a fost.”, le-a spus Harry celor prezenti la Castelul Windsor.

Palatul Kensington a anuntat ca William, in varsta de 40 de ani, desemnat recent Print de Wales, i-a invitat pe ducele si ducesa de Sussex sa li se alature lui si lui Kate, in varsta de 40 de ani, care a fost numita recent Printesa de Wales. O alta sursa adauga ca securitatea nu se astepta ca ambele cupluri sa apara in mijlocul celor prezenti.

Un bucatar iscusit, un sot iubitor si un tata grijuliu! Asa il vedem pe Petru Chicu in afara ecranelor TV, la el acasa: „Cred ca este un gospodar in tot sensul cuvantului” - VIDEO

Cei patru au petrecut aproximativ 40 de minute in mijlocul multimii, au citit mesajele lasate la poarta castelului, au socializat cu cei prezenti si au fost primiti cu aplauze si urale. Ultima data cand cei patru au fost vazuti in aceasta formula a fost de Ziua Commonwealth-ului, pe 9 martie 2020.

Printul William a considerat ca mersul pentru a saluta multimile „a fost o demonstratie importanta de unitate intr-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a declarat o sursa regala pentru PEOPLE.

Traieste emotii noi, de nedescris! Mihaela Tabura - primul si cel mai induiosator interviu dupa ce a devenit mama pentru prima oara: „Imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”

„Este un moment istoric atat de extraordinar si, de asemenea, unul profund personal pentru familie, incat ai spera si ai crede ca toti membrii familiei s-ar reuni si l-ar sprijini [pe Rege] in special. Si poate unele dintre aceste rani pot fi vindecate in acest proces”, a mai precizat sursa.

Articole din aceeasi categorie