12.09.2022
Jennifer Lawrence, la primul eveniment public dupa nastere! Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

In luna februarie a acestui an, Jennifer Lawrence si Cooke Maroney au devenit parinti pentru prima data. Se pare ca cei doi au un baiat, iar acest lucru a devenit cunoscut la emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, unde gazda emisiunii TV a dezvaluit accidental sexul copilului.

Recent, Jennifer Lawrence si-a facut aparitia la un eveniment monden pentru prima data dupa ce a nascut.

Actrita a ajuns la Festivalul International de Film de la Toronto intr-o rochie neagra transparenta de la brand-ul „Dior Haute Couture”. Este demn de remarcat faptul ca vedeta de la Hollywood arata grozav! Jennifer si-a completat look-ul delicat cu pantofi cu toc si cercei cu smaralde.

Trupa „t.A.t.U.” s-a reunit si a sustinut primul concert dupa o pauza de 11 ani! Afla ce onorariu au reusit deja sa castige Iulia Volkova si Lena Katina

Actrita a fost prezenta la premiera dramei psihologice „Red, White and Water”. In film, Lawrence a jucat rolul unui soldat american. Dupa ce a slujit in Afganistan, eroina sufera de consecintele unei leziuni cerebrale primite in timpul luptei si incearca sa revina la viata normala.

Lia Taburcean a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Artista a recunoscut ca va avea un baietel, iar numele sau va fi unul religios: „Deja o sa trebuiasca sa-l fac si pe al treilea, ca sa nu fie cu pereche” - VIDEO

Anterior, intr-un interviu pentru revista Vogue, vedeta a recunoscut ca a suferit doua avorturi spontane inainte de a deveni mama.

„Primul meu avort spontan a avut loc cand aveam 20 de ani. Intentionam sa fac un avort, dar totul s-a intamplat pana la urma fara implicarea medicilor. Imi amintesc ca am trait totul de una singura.”, a spus Lawrence.

Jennifer Shrader Lawrence, cunoscuta ca Jennifer Lawrence, este o actrita americana de film, voce si televiziune.

Articole din aceeasi categorie