12.07.2024
Influențează vârsta asupra procesului de slăbire? Când Cristina Miron a început să slăbească conștient - VIDEO

Invitați în cadrul podcastului „Mama Răniților”, creatoarea de conținut, Cristina Miron și antrenorul personal, Iulian Godea au povestit despre conștientizarea în procesul de slăbire, dar și despre influiența vârstei asupra acestuia. 

Odată cu înaintarea în vârstă, nu metabolismul încetinește, ci activitatea e mai mică. „Cu vârsta mai greu slăbești, pentru că activitatea ta e mai mică, raportul între ceea ce consumi și ceea ce cheltui se schimbă”, a spus Cristina Miron. 

Cucerește fanii în timp record! În mai puțin de 24 de ore, noua melodie a lui Carla's Dreams a ajuns numărul 27 în trending pe YouTube - VIDEO

Iulian Godea, antrenorul personal, a ținut să menționeze ce se întâmplă cu metabolismul atunci când înaintezi în vârstă: „Metabolismul încetinește cu 2 procente sau 5, după vârsta de 45 sau 60 de ani, asta e nesemnificativ. Metabolism rapid au copii cu vârsta de un an sau 2, după care el se normalizează până la vârsta de 20 de ani”.

Cristina s-a apucat de slăbit conștient doar după ce a fost la medic. „Conștient am făcut asta când am mers la medic și el m-a întrebat ce fac și mi-a spus că am insuficiențe în organism și m-a întrebat dacă în 5 ani vreau să nu mai fiu”, a spus ea.

Infertilitatea - un diagnostic de cuplu! Victoria Ghimpu, obstetrician-ginecolog: „Tot timpul femeia a fost privită ca cea vinovată” - VIDEO

„Acestea sunt motivele pentru care oamenii ajung să regleze alimentația lor. Primul e conștientizarea, care vine la un procent mai mic, al doilea, cu părere de rău, e atunci când ți se spune care este situația la tine și cât timp mai ai de trăit”, a spus Iulian.

„Slăbirea nu înseamnă deficit caloric”! Ce ne ajută, de fapt, să pierdem kilogramele nedorite - VIDEO

„Mie îmi era rău, eu atât de mult am amânat pentru că eu știam că trebuie să țin dietă. Eu deja vomitam cu sânge, era grav și eu pur și simplu m-am dus. Atunci când m-am întors de la medic, am aruncat pâinea, deserturile mele preferate. M-am uitat pe listă la ce mi-a spus medicul, m-am dus la magazin și mi-am cumpărat cum știam eu, alimente sănătoase, după asta cu nutriționistul am lucrat, mi-a dat tratamentul exact ca al medicului. Mi-a făcut atunci regim și meniu personalizat, a mers cu monitorizare, iar la mine în patru luni a funcționat și tratmentul, totul s-a îmbunătățit, am slăbit cu 25 de kilograme”, a adăugat creatoarea de conținut.

SURSĂ FOTO: Instagram/ cristymironcik, iulian_godea 

Articole din aceeasi categorie