11.07.2024
Cucerește fanii în timp record! În mai puțin de 24 de ore, noua melodie a lui Carla's Dreams a ajuns numărul 27 în trending pe YouTube - VIDEO

Carla's Dreams a lansat piesa „Sa fiu, sa fim, sa fii”. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, melodia a adunat peste 58 de mii de vizualizări pe Youtube și sute de comentarii.

Nu a trecut nicio zi de la premiera de pe Youtube a piesei „Sa fiu, sa fim, sa fii”, dar aceasta a reușit deja să adune peste 58 de mii de vizualizări, dar și peste 4 mii de like-uri.

TOP vedete din Moldova, care au devenit tătici în 2024 - FOTO

Este o melodie profund emoțională ce face parte din seria Tempus Fugit, fiind a patra la număr. „Și eu nu-ți spun la revedere/ Asta înseamnă că ne vom vedea/ De data asta chiar adio/ Eu te-am iubit și n-aș spera”, sunt câteva dintre versurile piesei. 

Cântecul ocupă locul 27 în trending pe Youtube.

În secțiunea comentarii, fanii lui Carla's Dreams s-au grăbit cu sute de mesaje de felicitare:„Asta se numește artă, asta e o conexiune pură și profundă între versuri, muzică și sentimente. E adevărat că trebuie să ai grijă cu cuvintele, pentru că au greutate și trebuie să porți consecința după toate cuvintele rostite” ;

Detalii din culise! Ce mai face Guz după ce s-a retras din viata publică - VIDEO

„Este ireal! Ești ireal! Uneori am impresia că poezia a fost făcută pentru tine și nu invers! Textul este de o realitate cutremurătoare! M-ai lăsat fără cuvinte! Nu te opri niciodată din ceea ce faci, ai darul de a transmite emoții, de a inspira și de a aduce universul mai aproape de noi! Felicitări, ești minunat”;

 „Am simțit, am trăit fiecare cuvânt, fiecare emoție, fiecare inflexiune a vocii tale. Ai pictat un tablou atât de frumos. Cuvinte care dor și hrănesc în același timp. Emoții care taie și sparg pereții inimii. Ascult și nu mă satur. Revin și mai vreau”.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova format pe 20 ianuarie 2012, la Chișinău. Trupa este compusă dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care își interpretează piesele în română, engleză și rusă.

SURSĂ FOTO: Instagram/ carlasdreams

Articole din aceeasi categorie