11.02.2020
Influenta lui Meghan: nepotul Reginei Elisabeta a II-a divorteaza de sotia sa. Aceasta vrea sa se mute in Canada
Exemplul lui Meghan si Harry pare a fi molipsitor. Inca un membru al Familiei Regale a decis sa se mute in Canada. Este vorba de sotia nepotului Reginei Elisabeta a II si fiul Printesei Anna, Peter Philips – Autumn Kelly.
Autumn este cea care a depus actele de divort, iar imediat dupa perfectarea acestuia intentioneaza sa paraseasca Londra.
Citeste si: Scandalurile care au zguduit Casa Regala Britanica. 2019 - cel mai „oribil” an pentru Regina!
S-ar parea ca Familia Regala Britanica se risipeste. Cel mai mare nepot al Reginei divorteaza dupa 12 ani de mariaj. Peter si Autumn s-au cunoscut in cadrul Grand-Prix de Formula 1 in Montreal, in anul 2003. Tanara nu a stiut ca Peter este nepotul Reginei pana in momentul in care l-a vazut la televizor, alaturi de alte fete regale. Logodna a avut loc in 2007, iar cununia in 2008 la palatul Windsor. Cuplul are doua fiice – Savannah si Ila.
Citeste si: Sfarsitul monarhiei in Marea Britanie? Clarvazatoarea care a prezis plecarea lui Meghan si Harry anunta cine va fi ultimul monarh: „El nu va fi niciodata rege!”
Surse din anturajul Familiei Regale afirma ca fiul Printesei Ana este uluit de cererea de divort a sotiei.
„Peter este devastat. Pur si simplu nu a vazut, nu a inteles cum s-a intamplat. El credea ca are un mariaj fericit. Este in stare de soc. Autumn a fost una dintre favoritele Reginei. Acest gest o face pe Regina sa simta ca monarhia britanica se apropie de sfarsit.”, a declarat o sursa din anturajul Familiei Regale.
Autumn vrea sa se intoarca acasa, in Canada. Ea probabil se afla sub influenta lui Meghan si Harry. De asemenea, aceasta intentioneaza sa ia si copiii cu sine, pe Savannah si Ila, care au cetatenie dubla.” afirma sursa.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie