23.01.2020
Sfarsitul monarhiei in Marea Britanie? Clarvazatoarea care a prezis plecarea lui Meghan si Harry anunta cine va fi ultimul monarh: „El nu va fi niciodata rege!”
Dinastia Windsor isi va gasi sfarsitul foarte curand – de asta este sigura una dintele cele mai cunoscute clarvazatoare din lume, Georgina Walker, cea care a prezis si indepartea lui Meghan si Harry de Familia Regala Britanica.

Conform acesteia, Printul William va deveni ultimul monarh britanic. „Acesta este inceputul sfarsitului.”, a anuntat ea intr-un interviu pentru KIIS FM. 

Image result for prince george and prince william

Ea a vorbit despre destinul mai multor membri din Casa Regala Windsor, dinastie din care face parte Regina Elizabeta a II. Am putea fi sceptici la acest subiect desigur, daca nu ar fi prezicerea ei atat de precisa despre Meghan Markle, oferita in luna iunie a anului trecut: „Stiam ca asta se va intampla.”

Image result for meghan harry

Georgina a vorbit despre casnicia lui Meghan Markle cu Printul Harry imediat dupa nunta lor. Inca atunci aceasta a afirmat ca mariajul nu ii va aduce nimic bun lui Harry. Acum, spune ea, aceasta decizie de indepartare de Familia Regala va avea un sir de consecinte cruciale pentru dinastie.

Dupa parerea Georginei, Printul William va deveni ultimul rege al Marii Britanii, iar monarhia va fi abolita. Micul Print George nu va mai vedea tronul, spunea aceasta in 2013, cand acesta abia se nascuse. „Nu va fi niciodata rege. Totul se va sfarsi.”

Image result for william and prince george

Conform clarvazatoarei, exemplul lui Meghan si Harry este unul reprezentativ: din Familai Regala se poate pleca, iar consecintele nu sunt atat de incerte.

Image result for royal family

Sursa foto: hellomagazine.com, nypost.com

Articole din aceeasi categorie