24.01.2023
Diana Ballerini - lipsita de inhibitii! Cum a pozat femeia de afaceri: „Curajul este forta interioara care ne permite sa depasim dificultatile” - FOTO/VIDEO

Pe langa activitatea sa de antreprenoare, Diana Ballerini este si o bloggerita foarte cunoscuta in Republica Moldova. De fiecare data aceasta nu uita sa imparta cu urmaritorii sai virtuali cele mai frumoase momente din viata sa, dar si cele mai picante. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

Recent, pe pagina sa oficiala de Instagram, Diana Ballerini a publicat o serie de filmulete senzuale, din cadrul unei sedinte foto.

Asa ceva nu ai mai vazut la O Seara Perfecta! Olga Tapordei a aparut cu bigudiuri in cap: „Am vrut sa fiu peste asteptari la noul job” - FOTO/VIDEO

De asemenea, Diana a publicat si o imagine unde o vedem la fel de romantica si senzuala, fiind imbracata intr-o haina care abia ii acoperea sanii. 

„Curajul este forta interioara care ne permite sa depasim dificultatile si sa infruntam provocarile vietii cu hotarare si putere. Este capacitatea de a privi dincolo de frica si de a actiona in ciuda ei”, a scris aceasta in descrierea publicatiei sale. 

A dat cartile pe fata! Iuliana Beregoi - despre relatia cu Ceanu Zheng: „Sunt o gramada de anunturi ca suntem impreuna” - VIDEO

Pe langa sutele de vizualizari si aprecieri, femeia de afaceri a primit si o multime de comentarii pozitive din partea abonatilor sai. 

„Fenomenal de frumoasa”, „Diana, cat de tare imi place curajul tau, esti superba!!!”, „Model din toate punctele de vedere! Caracter, atitudine, look, model de urmat… lista poate continua”, „Semeni foarte mult cu actrita principala din filmul 365 de zile. Intr-un cuvant: MAGNIFICA”, „Frumoasa si metaforica acesta lumina aurie pe corp”, „Ce seducatoare mai esti”, „Bestiala”, sunt doar cateva dintre mesajele lasate de catre internauti. 

Diana Ballerini este casatorita cu omul de afaceri italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Svetlana Sainsus - dezamagita de bloggerii de la noi! Aceasta a recunoscut ca multi dintre ei o refuza atunci cand ea cere un ajutor: „Nu toti vor, nu toti accepta, probabil pentru ca nu au trecut prin asta” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie