02.11.2022
Inca un vis devenit realitate! Diana Grigor a vizitat cea mai importanta atractie turistica din Munchen. Afla despre ce este vorba - FOTO

Recent, cunoscuta interpreta de la noi si-a organizat o mica escapada in Germania si anume in orasul Munchen.

Primul loc turistic pe care l-a vizitat aceasta este Residenz Munchen care este considerat cel mai mare palat de tip muzeu din Gemania. Residenz este fostul palat regal al monarhilor Wittelsbach din Bavaria si este la moment deschis vizitatorilor datorita arhitecturii sale, dar si a expozitiilor rare care se gasesc acolo.

WOW! Irina Shayk a purtat o pereche de cizme create de un designer moldovean. Vezi cine este acesta - FOTO

Spre seara, Diana a vizitat si Allianz Arena, stadionul de fotbal unde au loc majoritatea meciurilor de fotbal ale echipei FC Bayern Munchen. Oameni din intreaga lume vin in Germania anual anume pentru a vedea acest stadion.

Fiind o adevarata fana a echipei Bayern Munchen artista si-a luat si un bilet la meciul care a avut loc pe data de 1 noiembrie intre Inter Milan si Bayern Munchen.

Carmen Iohannis implineste astazi 62 de ani si, de 40 de ani, ii este alaturi lui Klaus Iohannis

Diana Grigor este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este foarte activa si pe Instagram, unde are o comunitate de peste 23 de mii de urmaritori.

Dupa cativa ani, soprana Olga Busuioc a revenit acasa! Artista a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram: „Sunt tare multi ani in spate, multe istorii, destine...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie