01.11.2022
WOW! Irina Shayk a purtat o pereche de cizme create de un designer moldovean. Vezi cine este acesta - FOTO

Recent, Irina a fost surprinsa de paparazzi la o plimbare in New York.

Pentru iesirea in oras modelul in varsta de 36 de ani a ales sa poarte un look total black format dintr-o maleta, sorti scurti, un palton supradimensionat, o geanta tip sport, dar si o pereche de cizme, insa nu unele simple, deoarece au fost create de designer-ul moldovean Fidan Novruzova.

Claustrofobie, coasta fracturata din cauza corsetului sau traumatisme severe: vedetele care au trait un adevarat cosmar in timp ce se pregateau pentru un rol

De brand-ul lui Fidan Novruzova este „indragostita” si Bella Hadid care a purtat de nenumarate ori articole vestimentare create de moldoveanca.

Fidan Novruzova este de origine azera insa s-a nascut si locuieste la Chisinau. De-a lungul timpului a devenit un nume cunoscut in lumea modei, iar colectiile ei de haine au devenit in scurt timp apreciate de vedete internautionale precum Bella Hadid, Kendall Jenner si Kourtney Kardashian.

Regina Halloween-ului! TOP 10 cele mai neobisnuite costume pe care Heidi Klum le-a purtat de-a lungul timpului in Noaptea Spiritelor - FOTO

Articole din aceeasi categorie