26.08.2022
Pavel Priluchny si actrita Zepyur Bruyan au jucat o nunta de vis in Armenia! Vezi imaginile fabuloase - FOTO

Cuplul de actori format dintre Pavel Priluchny si Zepyur Bruyan a avut parte de cea mai importanta zi din viata lor. Alaturi de acestia au fost prezenti cei mai apropiati prieteni si rude, iar evenimentul in sine s-a desfasurat in intimitate si liniste.

Vedeta serialului „Major” Pavel Priluchny si actrita Zepyur Brutyan, in varsta de 27 de ani, s-au casatorit in Armenia. Imagini de la nunta au fost publicate de invitati, care au fost aproximativ 50 la numar. Intr-o conversatie cu HELLO!, actorul rus a povestit ca s-a indragostit de iubita sa inca de la prima intalnire.

Mariana Mihaila a fost omagiata. Afla cati ani a implinit interpreta, dar si unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere - VIDEO

„Nu aveam de gand sa ma mai casatoresc. Dar cand am intalnit-o pe Zepyur, mi-am dat imediat seama ca aceasta este absolut persoana mea atat in ​​ceea ce priveste mentalitatea, caracterul, cat si valorile vietii. Sincer sa fiu, in prima zi am fost gata sa o cer in casatorie, dar am decis sa mai astept doua zile ”, a spus Priluchny.

Actorii s-au casatorit dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare. In mai, artistii au inceput sa publice fotografii comune pe retelele de socializare, din cauza carora au fost banuiti ca au o aventura, iar altii au numit-o o „cascadorie publicitara”.

La nunta au participat doar cei mai apropiati cuplului. Printre ei se numara si cantaretul Stas Mihailor si luptatorul Adam Yandiev.

Pentru Priluchny, aceasta este a doua casatorie. Anterior a fost casatorit cu artista Agatha Muceniece, dar au divortat in iunie 2020. Cu putin timp inainte, actrita a publicat o serie de videoclipuri pe retelele sale de socializare, in care i-a povestit mamei despre violenta si betia sotului ei in perioada de autoizolare.

Olga Manciu - in lacrimi de ziua sa! Ce mesaj important le-a transmis bloggerita urmaritorilor sai in aceasta zi speciala: „In asa postura practic nu m-ati putut vedea...” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie