26.08.2022
A devenit cunoscut motivul decesului vedetei serialului „Interni”, Maxim Pinsker. Ce spun medicii legisti

Actorul din popularul serial „Interni”, Maxim Pinsker s-a stins din viata pe data de 24 august. 

Dupa cateva zile petrecute in spital, actorul in varsta de 58 de ani, conform autopsiei, a decedat din cauza unui spot respirator cauzat de pneumonie.

Fosta lui sotie a mentionat ca acesta avea probleme de sanatate de mult timp, dar continua sa joace in filme. Pe 20 august Maxim s-a dus la munca, iar cand s-a intors, a inceput sa se planga de incapacitatea de a se misca din cauza durerii pe care o simtea la picior. Ajuns la spital barbatul a intrat in coma.

Mariana Mihaila a fost omagiata. Afla cati ani a implinit interpreta, dar si unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere - VIDEO

Rudele subliniaza ca pneumonia lui Pinsker nu a fost cauzata de coronavirus, cel mai probabil insuficienta cardiaca a agravat situatia.

Maxim Pinsker s-a nascut in 1964 la Moscova. In 1992 a absolvit Scoala de Teatru si Arta din Moscova, iar apoi a activat in calitate de actor la Teatrul Maiakovski.

Cariera sa in cinema a inceput in 2006. Pinsker si-a castigat faima datorita unor proiecte precum „Interni”, „Fizruk” si multe altele.

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie