26.08.2022
Tatal lui Meghan Markle, comparat cu Britney Spears. Ce au cei doi in comun

Pana acum, 2022 a fost un an destul de bogat pentru Ducii de Sessex. Se pare ca cei doi soti regali se concentreaza tot mai mult pe proiecte filantropice, participand la „Jocurile Invictus” in Europa.

Parintii micutilor Archie si Lilibet sunt ocupati in continuu. Ei se vor intoarce in Marea Britanie, Manchester, in septembrie 2022, pentru summit-ul One Young World, unde Meghan a fi vorbitorul principal. Toate le merg din plin Printului Harry si lui Meghan Markle, mai putin relatia lor cu tatal ei si socrul lui.

In 2021, Meghan a vorbit, in cadrul unui interviu cu Oprah, despre relatia complicata cu tatal ei, Thomas Markle Sr., pentru prima data. A detaliat cum s-a simtit tradata cand descoperise ca el colabora cu tabloidele britanice si le furniza informatii despre nunta regala dintre fiica lui si print. „Mi-am pierdut tatal”, a dezvaluit ea.

A devenit cunoscut motivul decesului vedetei serialului „Interni”, Maxim Pinsker. Ce spun medicii legisti

In luna mai 2022, Thomas a avut un AVC, sustine Us Weekly, iar fiul lui, fratele vitreg al lui Meghan, incearca sa-i faca acestuia… ceea ce i s-a facut lui Britney Spears – sa fie pus sub tutela, lucru care sa-i ofere oportunitatea de-a se recupera in urma aparitiei mai multor boli, sustine Daily Mail.

Asa cum a stat Printesa Pop sub tutela timp de 13 ani, asa doreste si Thomas Jr. sa preia toate responsabilitatile antreprenoriale si legale ale capului familiei lui. The Mirror sustine ca Thomas Jr. a explicat ca isi doreste aceasta tutela pentru tatal sau pentru simplul motiv ca „vrea ce-i mai bine pentru el, sa nu se mai streseze cu nimic”. Publicatia sus mentionata relateaza ca fiul n-are niciun motiv ascuns si isi doreste cu adevarat ca tatal sau sa se poate recupera in casa lui din Mexic.

Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Incepand in 2008, tutela lui Britney a constat in faptul ca tatal ei, Jamie Spears, a preluat controlul complet asupra ei si i-a gestionat averea, dar si viata personala, ne informeaza Page Six, iar acest lucru a dus-o pe diva la disperare de-a lungul anilor.

Articole din aceeasi categorie