23.11.2023
Imagini de milioane! Iuliana Beregoi si 50 Cent s-au imbratisat - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi a bifat inca un concert de pe lista ei de dorinte si anume cel a lui 50 Cent. Vezi in articolul de mai jos ce imagini si-au facut cei doi imediat dupa concert.

Dupa Beyonce, Billie Eilish, The Weeknd, Iuliana Beregoi a fost la concertul renumitului 50 Cent care a fost organizat in Londra.

Scapa de celulita si centimetri in talie in timp record! Daria Talmaci, specialist in proceduri corporale, Synergy Studio si BTL: „Un tratament este echivalent cu 6 luni la sala de forta” - VIDEO

Parintii ei au divortat cand avea 5 ani! Amintiri din copilarie cu Mihaela Tabura: „Iar sunt eu prea sincera” - VIDEO

Dupa concert Iuliana a avut parte de un moment magic si aceasta a pozat alaturi de 50 Cent, ba chiar mai mult aceasta i-a cerut interpretului sa o imbratiseze.

Artistul poporului, Petru Oistric despre actorie, soarta si cel mai nou film in care a jucat: „Eu cand am citit scenariul, nici nu ma gandeam sa cer bani” - VIDEO

Internautii au ramas placut surprinsi de imaginile interpretei si in doar 18 ore postarea a strans aproape 33 de mii de aprecieri.

Eva Timush, aparitie plina de stil si atitudine in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa „Unde esti acum”: „Trebuie neaparat sa mergi la Eurovision” - VIDEO

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie