23.11.2023
Parintii ei au divortat cand avea 5 ani! Amintiri din copilarie cu Mihaela Tabura: „Iar sunt eu prea sincera” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Mihaela Tabura a venit cu premiera piesei sale - „Banii”.

Intrebata de ce a ales sa cante despre bani, Mihaela Tabura a raspuns: „Cand mi-a trimis Corneliu aceasta linie melodica, pentru ca este compusa de el, mi-a zis ca ar fi bine sa fie un cantec de nunta sau sa ma gandesc eu ce s-ar potrivi. Si eu am spus ca merge un text despre bani. Iata ca a iesit si a iesit foarte bine. Ea nu este nici trista si nici vesela ca linie melodica. Merge la tot”.

„Aduc banii fericirea?”, la aceasta intrebare, interpreta a raspuns: „Aduc banii fericiriea. Zicem noi ca nu aduc, dar daca nu avem bani, nu putem sa ne facem placerile. Suntem fericiti cand ne cumparam ceva, cand avem de toate. Sa mananci, sa bei apa, iti trebuie bani. Da, cateodata aduc necazuri unde sunt prea multi. Noi nu vrem mult, cat sa ne ajunga. Sunt foarte multe cazuri cand copiii au nevoie de operatii”.

De asemenea, Tabura a recunoscut ca mereu isi pune noi scopuri pentru care munceste din greu ca sa le realizeze. „Mereu am scopuri, planuri. Imi dores si eu o casa mare, la sol, sa am un caine, sa aiba Mihaita unde sa se joace, dar ne multumim cu ce avem”, a spus interpreta.

Horoscop 23 noiembrie 2023. Castiguri financiare neasteptate pentru norocosii zodiacului

Totodata, daca ar avea un milion de euro, Mihaela ar: deschide un adapost pentru cainii vagabonzi, si-ar cumpara o casa, un apartament in Alanya, si-ar procura masina visurilor ei, ar face cat mai multe melodii.

„Au existat vreodata in copilaria ta perioade foarte grele din punct de vedere financiar?”, a intrebat-o Anisoara Loghin pe Mihaela Tabura.

La aceasta intrebare, interpreta a raspuns: „Da, sigur ca au fost grele, dar daca este vorba despre copilarie, niciodata nu am dus lipsa de mancare, de haine. Cand am implinit 5 ani mama a divortat si am crescut si fara tata si a fost greu. Iar sunt eu prea sincera. Tin minte ca a fost odata Anul Nou si mama avea banuti intr-o cutie frumoasa stransi pentru uratori si au ramas acolo lei de 1. Tin minte ca m-a indemnat un om bun sa-i fur, au ramas acolo vreo 7 lei. Si eu i-am luat si i-am ascuns in „haragi”, in gradina. Am vrut sa-mi iau fix-gel. In rest am avut de toate, hainute curate”.

S-a schimbat atat de mult dupa operatiile estetice de 300 de mii de dolari, incat nu a fost recunoscuta cand a mers sa-si schimbe actele - FOTO

Articole din aceeasi categorie