23.11.2023
Scapa de celulita si centimetri in talie in timp record! Daria Talmaci, specialist in proceduri corporale, Synergy Studio si BTL: „Un tratament este echivalent cu 6 luni la sala de forta” - VIDEO

Daca te intrebi ce sa mai faci ca sa ai o silueta de invidiat, ai putea sa incerci o sedinta complexa. Este vorba despre 3 proceduri concomitent care te pot ajuta sa scapi de centimetri in talie, celulita si in acelasi timp si te relaxeaza. Mai multe afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Noi am elaborat un complex din aceste 3 aparate. O sedinta dureaza 2 ore si poate fi facuta 1 data sau de 2 ori in saptamana. Un curs din aceste aparate formeaza doar 4 sedinte. Cercetarile clinice au aratat ca niciunul dintre aceste aparate nu dauneaza corpului uman sau sanatatii omului”, a mentionat Daria Talmaci, specialist in proceduri corporale, Synergy Studio si BTL.

Dupa recomandarea specialistului, sedintele se fac intr-o anumita ordine. „EMSCULPT este un aparat de ultima generatie care foloseste impulsurile electromagnetice de inalta intensitate. Aceasta tehnologie noninvaziva si absolut nedureroasa ajuta la formarea unui abdomen plat, la realizarea unui lifting al feselor si la sporirea metabolismului. Un tratament este echivalent cu 6 luni la sala si dureaza 30 de minute”, a povestit Daria Talmaci, specialist in proceduri corporale, Synergy Studio si BTL.

Cea de-a doua procedura este din doua etape, astfel, rezultatele se vad chiar din primele sedinte. „EMTONE este o noua metoda in terapia remodelarii corporale care foloseste un dispozitiv patentat ce combina 2 energii, cum ar fi radiofrecventa monopolara si unda acustica. Este unicul aparat care foloseste 2 energii: energia termica si energia mecanica”, a spus specialista in proceduri corporale, Synergy Studio si BTL.

Presoterapia este cea de-a treia procedura, iar avantajul acesteia este ca poate fi combinata cu o procedura faciala sau cu un masaj la scalp. „Este cel mai bun tratament in probleme legate de edeme sau umflarea membrelor. In medicina estetica presoterapia este folosita foarte des. Este placuta, relaxanta”, a mentionat Daria Talmaci.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie