23.11.2023
Eva Timush, aparitie plina de stil si atitudine in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa „Unde esti acum”: „Trebuie neaparat sa mergi la Eurovision” - VIDEO

Dupa o pauza de 4 luni dupa ce a avut loc lansarea piesei „Te-am sunat”, Eva Timush si-a bucurat fanii cu un nou cantec care se numeste „Unde esti acum”.

„UNDE ESTI ACUM?!?!”, este mesajul scurt prin care Timush a anuntat in mediul online ca a avut loc o noua premiera.

Alaturi de piesa a fost lansat si un videoclip pe masura asteptarilor care a adunat in mai putin de o zi aproape 20 de mii de vizualizari.

Versurile pentru „Unde esti acum” au fost scrise de Florian Rus, iar muzica a fost compusa de: Darius Taran, Eva Timush, DOMINO si Bastien.

Artistul poporului, Petru Oistric despre actorie, soarta si cel mai nou film in care a jucat: „Eu cand am citit scenariul, nici nu ma gandeam sa cer bani” - VIDEO

„Ce voce fermecatoare ai in limba romana. Foarte frumos, piele de gaina”, „Superba piesa si videoclip! Felicitari”, „O artista care le are pe toate, felicitari, superba piesa”, „Trebuie neaparat sa mergi la Eurovision”, „Foarte frumoasa melodie”, „Deci, asteptam de mult o piesa de la tine singura”, sunt cateva dintre reactiile internautilor.

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Atmosfera de Craciun prin magazinele din capitala: Unele din ele sunt deja pline cu decoratiuni -VIDEO

Articole din aceeasi categorie