20.09.2022
„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

Recent, la Chisinau a avut loc concertul renumitului interpret Valerii Meladze. Iar bloggerita Tatiana Koberidze, fiind o fana mare a cantaretului, nu a putut pierde aceasta sansa, de a-l asculta live pe iubitul sau artist si si-a cumparat din timp bilet. 

Pe pagina sa de Instagram, tanara a publicat o serie de imagini video din cadrul concertului. 

„Cea mai mare problema a mea este faptul ca eu pot ramane fara memorie. Eu mereu curat totul, sterg, insa oricum nu am memorie”, a mentionat Tatiana inainte de spectacol, adaugand ca isi face mari griji din aceasta cauza.

Irinna Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

Pentru concert, bloggerita a optat pentru un look casual. Aceasta a imbracat o pereche de blugi, o maleta si o pereche de botine. „Am decis sa nu imbrac rochie. Vreau sa-mi fie comod, dar in acelasi timp sa fiu eleganta”. 

Iar pentru artistul sau preferat, Tatiana a cumparat un buchet minunat, in nuantele albastru si alb. 

Au facut cunostinta pe TikTok si acum sunt de nedespartit! Afla frumoasa poveste de dragoste a moldovencei Alina Creciun si a romanului Andrei Ungureanu, cunoscut drept Omul cu Tourette: „Nu am cunoscut asa un om niciodata, eram curioasa” - VIDEO

„Prieteni, sunt atat de incantata! Am inmanat cel mai frumos buchet celui mai frumos artist”, a scris Tatiana Koberidze. 

Bloggerita a ascultat cu mare entuziasm toate piesele interpretului, a cantat si s-a veselit de minune, iar la finele spectacolului, Tatiana a reusit sa faca si o fotografie alaturi de idolul sau. 

„Imaginea anului! Fericirea mea nu are limite! Sunt atat de incantata de acest concert, incat inca simt fluturi in stomacul meu. Am asa o stare...”, a mentionat Tatiana in descrierea imaginii publicate pe Instagram. 

A trait emotii de nedescris la Belgrad! Acum insa, Campioana Mondiala, Anastasia Nichita, intentioneaza sa fie prima luptatoare care va aduce o medalie olimpica in Moldova: „Vreau sa sparg gheata...” - VIDEO

Potrivit Tatianei, la cat de mult ea nu l-ar iubi pe acest interpret, ea nu si-a permis sa urce pe scena, sa-l imbratiseze si sa-i strice evolutia, doar pentru a face o poza. „Eu sunt altfel si in viata mea totul lucreaza altfel. Pentru mine era mai important de a-l sustine cu energia mea, cu veselia, ci nu pur si simplu sa stau sa-l privesc. De asemenea, era important sa-i daruiesc acel buchet in semn de recunostinta pentru creatiile lui. 

@mashbook.ru mi-a facut un cadou minunat pentru ziua mea. A fost un soc pentru mine. Ea mi-a oferit posibilitatea sa-i spun un „Multumesc” personal lui Valerii, pentru ca el a venit la noi si a dat un concert nemaipomenit. Iar fotografia... fotografia o voi pune in rama. Sa spun ca sunt fericita, ar insemna sa nu spun nimic”, a scris cu mare entuziasm Tatiana Koberidze. 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 150 de mii de urmaritori pe Instagram.

Sobra si eleganta! Primele imagini cu Maia Sandu de la inmormantarea reginei Elisabeta a II-a. Vezi ce tinuta a purtat sefa statului - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie