20.09.2022
Au facut cunostinta pe TikTok si acum sunt de nedespartit! Afla frumoasa poveste de dragoste a moldovencei Alina Creciun si a romanului Andrei Ungureanu, cunoscut drept Omul cu Tourette: „Nu am cunoscut asa un om niciodata, eram curioasa” - VIDEO

S-au cunoscut pe internet si au iesit la prima intalnire dupa doua saptamani. Asa a inceput povestea de dragoste a cuplului care a devenit popular pe retelele de socializare, moldoveanca Alina Creciun si Andrei Ungureanu din Romania, cunoscut ca Omul cu Tourette. Cum a inceput relatia acestora si cum isi petrec timpul in Republica Moldova, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Desi se aflau la sute de kilometri distanta, ea in satul Varatic din Republica Moldova, iar el la Bucuresti, internetul i-a adus mult mai aproape.

„El mi-a povestit ca m-a vazut de multe ori in recomandari pe Tiktok. I-am placut, mi-a scris un comentariu pe live. Eu nu-l cunosteam. Lumea a inceput sa-mi zica ca e Omul cu Tourette. Eu stiam despre acest sindrom, dar nu am cunoscut asa un om niciodata, eram curioasa. Am vazut ca are multi urmaritori si am facut un live impreuna. Dupa asta am inceput sa vorbim pe tiktok, apoi am trecut pe Instagram si apoi pe Whatsapp. Dupa doua saptamani, el m-a chemat la un podcast in Romania. Am vrut sa vin la el pentru doua saptamani si am stat doua luni pentru ca ne-a placut foarte mult unul de altul. Stam la Bucuresti.”, a recunoscut creatoara de continut, Alina Creciun.

Igor Cuciuc a implinit 39 de ani! Afla cum si-a sarbatorit interpretul ziua de nastere, dar si care este in viziunea lui cadoul perfect: „ Eu nu sunt un materialist” - VIDEO

Creatoarea de continut se bucura de popularitate si in Romania. „Recent am participat la emisiunea „Mancare pe care”. M-au gasit de pe TikTok. Am fost castigatoare.”, a povestit Alina.

„Fiecare participant trebuia sa pregateasca o surpriza pentru oaspetii lui. Surpriza mea a fost Andrei, pentru ca el face trucuri de magie.”, a adaugat tanara.

In timpul filmarilor, comediantul Omul cu Tourette a facut un truc de magie, care a socat atat concurentii emisiunii, cat si telespectatorii. „Cererea in casatorie a fost in cadrul emisiunii. Eu imi doream asta, credeam ca o sa-mi placa, dar am avut emotii mari.”, a spus Alina.

La 12 ani, Andrei a fost diagnosticat cu sindromul Tourette, o tulburare care atesta prezenta mai multor ticuri. In timp, tanarul a invatat sa-si gestioneze boala si sa duca o viata normala, in pofida sunetelor pe care nu le poate controla.

A trait emotii de nedescris la Belgrad! Acum insa, Campioana Mondiala, Anastasia Nichita, intentioneaza sa fie prima luptatoare care va aduce o medalie olimpica in Moldova: „Vreau sa sparg gheata...” - VIDEO

Desi este pentru a doua oara in vizita in Republica Moldova, Andrei spune ca se simte confortabil printre moldoveni. „Oamenii sunt intelegatori. Chisinaul nu imi place foarte mult pentru ca este aglomeratie. La sat e perfect, e liniste, aer curat.”, a mentionat creatorul de continut, Andrei Ungureanu.

Omul cu Tourette este pasionat de trucurile cu cartile de joc de mai multi ani. „Practic de 12 ani iluzionismul. Apoi mi-am gasit alt drum. La inceput ma uitam la trucuri de ale magicienilor pe youtube.”

Articole din aceeasi categorie