20.09.2022
Irina Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

Recent, a inceput un nou sezon al indragitului show televizat „Vocea Romaniei”. De aceasta data in randul juratilor sunt prezenti doi interpreti din Republica Moldova si anume Denis Roabes si Irina Rimes.

In timpul filmarilor, celei din urma i s-a intamplat o situatie amuzanta. Cand vorbea cu unul dintre concurentii emisiunii, Irinei i-a sunat telefonul.

Ea a fost apelata de mama sa care a intrebat-o daca a mancat. La randul sau, Rimes a raspuns: „Mama, sunt la voce. E un moment super important, te sun mai tarziu. Da, am mancat. Te pup, pa.” In acel moment, toti telespectatorii au ras cu pofta.

Filmuletul a fost incarcat pe TikTok, acolo unde a adunat peste 1 milion de vizualizari, dar si sute de comentarii din partea internautilor.

Asemanarile izbitoare dintre Meghan Markle si Printesa Diana. Gesturile observate de fani

Acestia s-au impartit in doua tabere, unii sunt de parere de momentul a fost regizat, pe cand altii sunt siguri ca totul s-a intamplat pe bune: „Chiar daca ar fi regizat, e draguta.”, „Foarte haioasa treaba cu telefonul de la mama.”, „Regie”.

Au facut cunostinta pe TikTok si acum sunt de nedespartit! Afla frumoasa poveste de dragoste a moldovencei Alina Creciun si a romanului Andrei Ungureanu, cunoscut drept Omul cu Tourette: „Nu am cunoscut asa un om niciodata, eram curioasa” - VIDEO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie