19.10.2022
Igor Rusu - mai sincer ca niciodata! Interpretul a dezvaluit care este slabiciunea sa: „Sper sa fac fata...” - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul de muzica populara Igor Rusu. Artistul a discutat despre munca sa si a mentionat ca el nu oboseste si nici nu se plictiseste sa evolueze in cadrul diferitor evenimente, atat publice, cat si private. De asemenea, muzicianul a raspuns la cateva intrebari sincere, pe care i le-a adresat Anisoara Loghin. Vezi despre ce este vorba in interviul de mai jos. 

In cadrul emisiunii, Igor Rusu a cantat o „Sarba de nunta”. Artistul a mentionat ca acum el canta la diferite evenimente, caci este sezonul. Insa, interpretul a afirmat ca el deja nu canta noaptea intreaga, ci doar o ora. „Reusesc asa peste tot. Eu merg mai mult pentru a ma intalni cu publicul meu”. 

Pentru interpret nu este deloc obositor sa mearga in diferite localitati ale tarii pentru a evolua. „Mie imi place sa descopar tara noastra. Uneori zic ca mai degraba mergem la Paris, Barcelona sau Praga sa vedem lucruri frumoase acolo, insa eu incerc totusi sa descopar si la noi acasa locuri frumoase. Recunosc ca inca nu le-am vazut pe toate. Sunt Manastiri la care nu am fost, monumente si alte locuri frumoase. Datorita hramurilor eu vad atatea localitati si asta ma bucura”. 

Irina Rimes - o adevarata vedeta de la Hollywood! Interpreta si-a facut aparitia intr-o rochie sexy: „Esti superba” - FOTO

Artistul evolueaza foarte des la nunti, insa, dupa spusele sale el nu se plictiseste deloc de aceste evenimente. „Nicio nunta nu seamana cu cealalta. Toate au ceva deosebit. Mie imi place sa fac spectacole la nunta. Mereu am un public mare si zic ca e bine sa iti arati maestria si talentul, ca oamenii sa te vada, sa te stie”. 

Totusi, recent, artistul a mers la o nunta insa deja in calitate de invitat. „Am si dansat acolo, impreuna cu Lenuta Gheorghita”. 

„Eu mereu am obiectii la nunta. Pentru mine acest eveniment este un spectacol bine cronometrat. Eu o masor nu in minute, ci in secunde. Eu stiu toate detaliile si stiu cum e mai potrivit, mai frumos si mai bine. Si chiar daca sunt invitat, eu am punctul meu de vedere”, a adaugat Igor Rusu. 

Natalia Gordienko - imagini rare alaturi de mama sa! Ce spune interpreta despre cea care i-a dat viata si cat de mult ii lipseste - VIDEO

In cadrul nuntii Doinei Sulac, interpretul a fost si moderator, si solist. „Am primit o satisfactie. Doinita mi-a spus ca vrea o sarbatoare de suflet, unde se va canta cantecele tatalui sau, unde toti se vor odihni si vor petrece timpul frumos”. 

De fiecare data cand este invitat la emisiune, Igor Rusu vine ba cu duete, ba cu o premiera. Insa, de aceasta data, prezentatoarea a schimbat putin cursa si i-a adresat interpretului o serie de intrebari altfel.

Ai o slabiciune pentru ceva? „Acum sunt la tema vinului, caci de doi ani am inceput sa fac vin si inca am multe de invatat. Sper sa fac fata in timp”. 

Pentru ce nu ai timp niciodata, dar ti-ai dori foarte mult? „Cred ca pentru familie. Ar trebui sa fiu mai mult pe acasa, sa fiu si eu gospodar. Insa, atunci cand am mult de munca, nu am timp de casa. Trebuie sa alegi mereu”. 

La o saptamana de la interventia chirurgicala pe care a suportat-o, Nina Cretu a venit cu mai multe detalii despre starea sa de sanatate: „Primele trei zile nu am putut manca absolut nimic” - VIDEO

Care este cel mai scump lucru pe care il ai? „Am un microfon. Eu mereu am avut microfoane scumpe. Ele variaza intre 1500-3000 de euro. Si e scump. 

Cine este cel mai bun prieten al tau? „Copiii mei sunt cei mai buni prieteni ai mei si sotia mea. Eu am mai multi prieteni, toti sunt importanti si nu vreau sa-i supar”. 

Articole din aceeasi categorie