18.10.2022
Irina Rimes - o adevarata vedeta de la Hollywood! Interpreta si-a facut aparitia intr-o rochie sexy: „Esti superba” - FOTO

Interpreta Irina Rimes cu siguranta este una dintre cele mai stilate vedete din showbizul romanesc si moldovenesc. Artista are un stil extravagant, insa unic si mereu original. Asadar, recent, pe pagina sa de Instagram, Irina a publicat o imagine in care o vedem intr-o rochie sexy, care este adesea adoptata de cele mai stilate vedetele de la Hollywood.

Rochia metalica in care este imbracata Irina Rimes este in trend inca de la inceputul anilor 2000, din momentul in care Paris Hilton a decis sa o imbrace la ziua sa de nastere, cand a implinit 21 de ani. 

Natalia Gordienko - imagini rare alaturi de mama sa! Ce spune interpreta despre cea care i-a dat viata si cat de mult ii lipseste - VIDEO

Si fetele familiei Kardashian-Jenner au o astfel de rochie metalica in garderoba. In 2016, cand Kendall Jenner a implinit la fel 21 de ani, a optat pentru o rochie aproape identica cu cea a lui Paris. 

Si iata ca si Irina Rimes a decis sa imbrace o astfel de rochie, insa de o nuanta aurie, in care, efectiv, a facut furori pe retelele sociale. Publicatia sa a acumulat aproximativ 9 mii de aprecieri si o multime de comentarii entuziaste din partea abonatilor sai. 

La o saptamana de la interventia chirurgicala pe care a suportat-o, Nina Cretu a venit cu mai multe detalii despre starea sa de sanatate: „Primele trei zile nu am putut manca absolut nimic” - VIDEO

„Irina, esti superba”, „Femeie, ma omori”, „Zeita”, „Vis”, „Ce sexy esti”, „Wow”, „Woah”, „Arati sexy”, sunt unele dintre comentariile fanilor sai. 

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie