18.10.2022
La o saptamana de la interventia chirurgicala pe care a suportat-o, Nina Cretu a venit cu mai multe detalii despre starea sa de sanatate: „Primele trei zile nu am putut manca absolut nimic” - VIDEO

Acum o saptamana, Nina Cretu a aparut pe pagina sa de Instagram cu o veste proasta. Tanara le-a spus urmaritorilor sai ca urmeaza sa faca o interventie chirurgicala pentru prima data in viata sa. Iar recent, bloggerita, chiar daca abia vorbeste, a venit cu mai multe detalii despre operatia amigdalectomia (scoatere a glandelor).

Dis de dimineata, Nina era deja in picioare si se pregatea sa iasa din casa. Stiind ca nu are voie sa raceasca in aceasta perioada, Nina a imbracat pe ea tot ce e mai cald. 

„Chiar daca azi vor fi vreo 20 de grade, Nina si-a luat unul dintre cele mai calduroase pulovere, pantaloni, strampi, botine, caciula, fular. Tare nu vreau sa prelungesc aceasta suferinta, aceasta durere”, a mentionat tanara.

Laura Vetty s-a casatorit! Interpreta a recunoscut ca totul a fost pe neprins de veste: „Eram imbracati casual, nici inele nu aveam” - VIDEO

Potrivit Ninei, ea credea ca aceasta operatia de amigdalectomiaAmigdalectomia este una simpla. „Eroina din mine credea ca totul va fi simplu. Insa, nu este asa. De fapt, recuperarea este grea”, a spus bloggerita si a adaugat: „Credeam ca a doua zi dupa interventie voi merge la universitate si imi voi continua treaba in mod obisnuit. Aha, pe naiba!!! Nici dupa o saptamana nu iti revii in totalitate”. 

„Am mers la medic la consultatie si mi-a zis ca deja nu se poate trata, ci ca trebuie sa le scoatem. Era deja cronic, s-a facut si chist, aveam puroi. Aceasta problema poate duce la complicatii cu articulatiile si inima”. 

Victorie pentru Moldova! Trei inotatori au castigat noua medalii la un turneu din Bulgaria

Totul a durat rapid, operatia a fost facuta in aproximativ doua ore. In prima zi, Nina a fost internata in spital, i s-a facut interventia si a doua zi a fost externata. 

„Dupa ce trece efectul de anestezie, incep durerile. Primele trei zile nu am putut manca absolut nimic. In prima zi scuipi mult sange si simti ca ai in stomac vreo trei litri de sange. Salivezi la fiecare cateva minute. Nu poti vorbi deloc. Nu poti manca absolut nimic, nici macar apa sa bei nu poti”, a mentionat Nina Cretu. 

Dupa spusele sale, nici dupa o saptamana ea nu poate manca tot ce isi doreste. Aceasta se alimenteaza in special cu supe si lichide. „Am slabit cu vreo 2 kilograme”. 

E timpul sa renunti la negru! Alfa de la fashion stilista Xenia Bugneac care sunt cele mai actuale culori ale sezonul toamna/iarna 2022-2023: „Pe podium vin culorile vibrante” - VIDEO

„Celor care urmeaza sa-si faca aceasta interventie, pregatiti-va cu multa putere si rabdare, pentru ca o sa aveti nevoie”, a concluzionat tanara. 

Nina Cretu are 22 de ani si e un model din Republica Moldova. Aceasta este intr-o relatie cu Renato Usatii din ianuarie 2022.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie