18.10.2022
Natalia Gordienko - imagini rare alaturi de mama sa! Ce spune interpreta despre cea care i-a dat viata si cat de mult ii lipseste - VIDEO

Intr-un interviu acordat acum aproximativ un an pentru proiectul „neREDactat” al Rodicai Cioranica, Natalia Gordienko a povestit ca mama ei s-a stins din viata mult prea devreme. La acel moment artista avea doar 18 ani.

Si pentru ca ii este dor de mama sa, recent, Natalia a publicat pe pagina ei de Instagram un video in care se pot regasi imagini de arhiva cu cea care i-a dat viata.

„Sincer? Pentru fericirea absoluta am nevoie de de mama mea, de Ingerul meu. Cat de dor mi-e de ea. Si ii dedic fiecare melodie, fiecare clip, fiecare aparitie pe scena ei, mamei. Ma uit prin fotografiile de arhiva si imi imaginez cum am merge impreuna si am canta piesa Sunt Fericita.”, a mentionat Gordienko in descrierea filmuletului.

E timpul sa renunti la negru! Alfa de la fashion stilista Xenia Bugneac care sunt cele mai actuale culori ale sezonul toamna/iarna 2022-2023: „Pe podium vin culorile vibrante” - VIDEO

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea: „Cu cine seamana Natalia Gordienko?”, atunci fotografiile de mai sus iti dau raspunsul. Artista seamana ca doua picaturi de apa cu mama ei.

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Laura Vetty s-a casatorit! Interpreta a recunoscut ca totul a fost pe neprins de veste: „Eram imbracati casual, nici inele nu aveam” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie