13.11.2023
Igor Cuciuc - moment de sinceritate! Cand a plans ultima data interpretul, care este cea mai mare frica a lui, dar si ce alege dintre familie si cariera - VIDEO

Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta afost Igor Cuciuc. Interpretul a venit cu mai multe detalii despre Andreea, dar si despre cariera lui.

Igor Cuciuc a dezvaluit ca Andreea este in pregatiri: „Andreea se pregatestee de Balul Bobocilor, la Stefan Neaga, acolo unde invata. Eu cred ca o sa fie ceva spectaculos acolo si o sa fie surprinsi daca o sa mergeti si voi sa ii vedeti”.

„Nici pe un artist nu-l deranjeaza alt coleg atata timp cat fiecare isi vede de steaua lui si isi face repertoriul lui. Fiecare trebuie sa-si creeze repertoriul sau propriu si atunci publicul decide care este artist si care se mentine in timp. Acum este asta ca ai facut o melodie care tine un an si s-a dus si gata nu mai poti sa dai inainte. Trebuie sa fie respect si fiecare sa-si vada de treaba lui, deoarece toti au loc sub soare, caci este un lucru firesc si normal”, a mentionat Igor Cuciuc despre tinerele talente.

Igor Cuciuc a povestit ca are unele neintelegeri cu Andreea: „Am probleme, nu ma asculta, ea pe toate le stie, e varsta asta in care le stie pe toate.  Eu ii mai spun Andreea fa asa, trebuie refrenul sa fie asa, insa ea imi zice de fiecare data ca tata eu tot stiu. Ii place foarte mult sa dirijeze, mi-a mai spus ca vrea sa se faca dirijor”.

Pique, replica dura pentru Shakira. Fotbalistul face primele declaratii de la despartire

„Vesnicia s-a nascut la sat si la fel si folclorul s-a nascut la tara. Sunt sigur ca de acolo a pornit muzica, caci muncitorii cand se inatlneau la masa dupa ce au lucrat o zi intreaga pe camp atunci ei cantau”, a mai adaugat Igor Cuciuc.

Interpretul a fost provocat sa raspunda la cateva intrebari: 

Daca ai fi un animal care ar fi el? Interpretul a raspuns: „Sotia imi spune ca seman tare cu un canisor”.

Iti mai amintesti de Alisha Mitza, interpreta hitului „O mie de idei”? Artista a lansat, de curand, o piesa alaturi de Flavy DeeJay: „Cu Delia am fost asociata” - VIDEO

Daca ai fi o masina, ce marca ai fi? Igor Cuciuc nu a stat mult pe ganduri si a mentionat: „Cred ca as fi masina pe care o conduc acum si as fi un Lexus”.

Un an fara bani sau un an fara telefon? - „Un an fara telefon”.

Daca s-ar face un film despre vata ta, cum s-ar numi el? -  „S-ar numi puritate, viata, muzica, nu stiu. Ceea ce iubesc eu cel mai mult”.

Primul concert solo, la 30 de ani de activitate! Lenuta Gheorghita si-a indeplinit visul: „Are o valoare mare pentru tarisoara noastra” - VIDEO

Cand ai plans ultima data? -„Plang in fiecare saptamana, imi curg lacrimi de la o melodie, eu sunt foarte sensibil si plang des”.

Cea mai mare frica este? - „Moartea, accidente si toate astea”.

Cariera sau familie? - „Nu pot sa aleg, ele sunt pe aceiasi balanta”.

Articole din aceeasi categorie