13.11.2023
Primul concert solo, la 30 de ani de activitate! Lenuta Gheorghita si-a indeplinit visul: „Are o valoare mare pentru tarisoara noastra” - VIDEO

La 30 de ani de activitate a sustinut primul concert solo. Lenuta Gheoghita si-a adunat admiratorii, familia, dar si colegii de scena la un concert intitulat „Viata m-a purtat prin lume”. Cine a urcat pe scena alaturi de interpreta, dar si ce atmosfera a fost, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La cei 30 de ani de activitate, interpreta Lenuta Gheorghita a stralucit la propriu pe scena Palatului National, in aplauzele publicului.

„Este un spectacol inedit. Este indrazneata, bravo ei”, a mentionat Nicolae Botgros, dirijor „Lautarii”.

Asa cum artista este cu o energie debordanta, repetitiile au fost foarte vesele, a marturisit Nicolae Botgros: „Foarte frumos, haios. Lenuta este un om cu un spirit foarte mare. A fost bine”.

Iti mai amintesti de Alisha Mitza, interpreta hitului „O mie de idei”? Artista a lansat, de curand, o piesa alaturi de Flavy DeeJay: „Cu Delia am fost asociata” - VIDEO

Intamplator sau nu, pe scena alaturi de interpreta au urcat doar barbati. „Chiar ma bucur ca suntem colegi, ca suntem prieteni. Stie sa glumeasca si ne face pe toti sa radem. Are o valoare mare pentru tarisoara noastra”, a spus Ion Paladi.

Un moment emotionant in timpul concertului a fost atunci cand artista a dedicat cateva melodii copiilor sai.

Seara a culminat cu duetul Lenutei Gheorghita cu Ady Carp. „Ne leaga si prietenie si colaborari frumoase de ani de zile. Cred ca ne cunoastem mai bine de 20 de ani. In acest timp am avut si bune si mai putin bune”, a mentionat Ady.

O femeie de 33 de ani a descoperit din intamplare, in pozele de vacanta, ca sotul o insela. Barbatul era mult prea apropiat de bona - FOTO

Sa-i fie alaturi la concert au venit familia, prietenii, dar si colegii de scena. „Sunt prezenta aici pentru ca era si firesc sa o sustin pe Lenuta Gheoghita. Am trecut prin multe incercari”, a povestit interpreta Doina Arsene.

Articole din aceeasi categorie