13.11.2023
Iti mai amintesti de Alisha Mitza, interpreta hitului „O mie de idei”? Artista a lansat, de curand, o piesa alaturi de Flavy DeeJay: „Cu Delia am fost asociata” - VIDEO

„As vrea sa fie vara” spun cei mai recenti invitati ai emisiunii O Seara Perfecta. Multi ar vrea, dar pana atunci ne multumim cu un videoclip frumos semnat de Flavy DeeJay si Alisha Mitza.

„Asa si este pentru ca dupa ce am lansat piesa, peste o saptamana au fost 31 de grade. Asa s-a primit ca fara sa vrem, chiar am adus vara”, a mentionat Alisha Mitza, iar Flavy DeeJay  a adaugat: „Inainte de asta au fost vreo 15 grade”.

Intrebata daca si-ar dori sa fie vara mereu, Alisha a raspuns: „Da, as vrea sa fie cald mereu pentru ca urasc efectiv frigul. In orice caz am avut o toamna destul de buna”.

Cele mai noi imagini cu Kate Middleton starnesc polemici aprinse: „E bine ca o vedem si needitata. Arata ca un om normal” - FOTO

Artisti au povestit in cadrul emisiunii mai multe detalii despre noul lor videoclip. „A fost in testari, dupa care am zis ca este cazul sa fie lansata calumea, la pachet cu videoclip. Am filmat la sfarsit de vara si videoclipul. Ne bucuram ca am redat textul piesei”, a mentionat Flavy DeeJay.

Vocea Alishei se aseamana destul de mult cu cea a interpretei de peste Prut, Raluka. Anisoara Loghin a intrebat-o pe invitata daca stie acest lucru, iar ea a raspuns: „Daca sincer, Anisoara, nu doar cu Raluka. Am avut multe complimente ce tine de timbrul vocii mele. Si cu Delia am fost asociata. Pentru mine este ceva WOW. Niciodata nu realizam puterea vocii mele”.

O femeie de 33 de ani a descoperit din intamplare, in pozele de vacanta, ca sotul o insela. Barbatul era mult prea apropiat de bona - FOTO

Totodata, Alisha a explicat de ce nu este atat de cunoscuta in showbiz. „Nu m-am promovat. Eram cu principii din astea. Sa nu ma cunoasca lumea, sa cunoasca ceea ce cant. Dar acum las sa mearga totul de la sine”, a spus interpreta.

„O sa aduca roade nu doar cu aceasta piesa, dar si cu altele la care deja lucram. Suntem siguri ca o sa va placa”, a povestit Flavy DeeJay.

„De ce are neovie o piesa ca sa prinda la radio?”, la aceasta intrebare Flavy a raspuns: „Sa spun sincer, nu stiu raspunsul la intrebare. Eu inca nu am inteles. Probabil ar trebui sa fie foarte promovata. Trebuie si sa fie in trend cumva”.

Articole din aceeasi categorie