13.11.2023
Pique, replica dura pentru Shakira. Fotbalistul face primele declaratii de la despartire

Shakira si Pique nu mai formeaza un cuplu de mai bine de un an, iar acum fotbalistul a rupt tacerea, explicand ca oamenii nu stiu nimic din ceea ce s-a intamplat si, in plus, nu poate sa iasa zilnic sa infirme tot ce apare in presa, scrie adevarul.ro.

Pique a vorbit despre separarea de Shakira

Prezent in emisiunea „El mon a RAC1”, alaturi de Jordi Baste, Pique a vorbit despre separarea de Shakira, care a starnit numeroase controverse, mai ales ca el a fost acuzat de infidelitate.

„Daca as fi dat importanta la ceea ce se spune despre mine, acum as fi fost inchis intr-un apartament sau m-as fi aruncat de la etajul sase”, a spus fostul fotbalist, lasand sa se inteleaga ca toate informatiile despre el nu il afecteaza deloc. „Singura modalitate sa iesi viu din toate acestea este sa nu le dai nicio importanta”, a mai adaugat el, potrivit as.com.

Alte femei se pregatesc sa devina bunici la varsta ei, ea a nascut al 6-lea copil. Sotia lui Gordon Ramsey, sarcina secreta la 49 de ani - FOTO

„Oamenii nu stiu nici 10% din ce s-a intamplat”

„Nu pot sa ies in fiecare zi sa neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau sa vorbesc despre asta si nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu stiu nici macar 10% din ceea ce s-a intamplat. Nici eu nu vreau, pentru ca este ceva privat”, a mai spus el.

Shakira si Pique au impreuna doi copii

Shakira si Gerard Pique formau un cuplu din anul 2010 si impreuna au doi copii, Sasha si Milan. Cei doi nu erau casatoriti, pentru ca artista nu si-a dorit sa faca acest pas. Shakira si Gerard Pique s-au cunoscut in timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Cele mai noi imagini cu Kate Middleton starnesc polemici aprinse: „E bine ca o vedem si needitata. Arata ca un om normal” - FOTO

„Ne pare rau sa confirmam ca ne despartim. Pentru bunastarea copiilor nostri, care sunt prioritatea noastra, va rugam sa ne respectati intimitatea. Va multumim pentru intelegere”, se arata intr-un comunicat emis de agentia de comunicare a cantaretei, preluat de Marca.

Cine este actuala iubita a lui Pique

Acum, fostul fotbalist se iubeste cu Clara Chia Marti, care e studenta la PR si are 24 de ani. Despre relatia lor nu se stie insa daca a inceput inainte de despartirea de Shakira, insa cei doi s-ar fi cunoscut in timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos. In urma cu cateva luni, cei doi au participat la un concert si au fost surprinsi extrem de apropiati, sarutandu-se si dansand, chiar in compania parintilor fotbalistului.

Articole din aceeasi categorie