18.01.2022
I-au spart masina si i-au furat bunuri in suma de 4 mii de dolari. Apelul disperat al unui model, dupa ce a fost pradata de hoti - FOTO

Modelul Apollonia Llewellyn s-a ales cu geamul masinii spart si a ramas fara o geanta foarte scumpa. 

Cum sa distrugi frumusete de masina roz? Ei bine, hotii n-au tinut cont de aspectul automobilului si i-au spart parbrizul, furand o pereche de adidasi si o geanta scumpa. 

Dupa jumatate de an, Carla's Dreams rupe tacerea cu un nou hit! Piesa „Victima” a ajuns la inimile ascultatorilor in doar cateva ore: „Daca pana acum videoclipurile voastre erau pe masura asteptarilor noastre, de data aceasta ne-ati depasit orice asteptare” - VIDEO

Rita Ora si-a uimit fanii cu pozele in care apare alaturi de mama ei: „Am crezut ca e sora ta!” - FOTO

Devastata de cele intamplate, modelul Apollonia Llewellyn a postat imaginile pe Instagram, cerandu-le tuturor sa ajute. „Daca cineva va vinde o geanta Dior cu haine in zona Londrei, va rog sa-mi spuneti”.

Geanta despre care a vorbit modelul pe pagina sa de Instagram costa in jur de 3,800 de dolari, iar adidasii brandul Nike costa aproximativ 160 de euro. 

Cu cine a inselat-o Zayn Malik pe Gigi Hadid: „M-am simtit groaznic, nu stiam ca mai sunt impreuna” - FOTO

Vorbind mai multe despre incident, tanara de 22 de ani a spus mai tarziu ca e fericita ca este in siguranta. „Lucrurile materiale pot fi inlocuite, eu nu. Ma simt foarte recunoscatore ca sunt aici”.

Articole din aceeasi categorie