18.01.2022
Cu cine a inselat-o Zayn Malik pe Gigi Hadid: „M-am simtit groaznic, nu stiam ca mai sunt impreuna” - FOTO

Gigi Hadid este una dintre cele mai frumoase femei din lume si multi barbati si-ar dori sa o aiba ca iubita. Zayn Malik a fost unul dintre norocosi, insa se pare ca Gigi nu a fost de ajuns pentru el. De curand s-a aflat ca artistul a inselat-o cu o vedeta de reality show din Marea Britanie. 

Relatia dintre Zayn si Gigi nu s-a incheiat tocmai prieteneste, dupa ce mama modelului l-a acuzat pe cantaret ca ar fi lovit-o. Cei doi au ales insa sa isi creasca fetita impreuna, chiar daca nu mai sunt un cuplu. 

Cuplurile de zodii care nu se vor desparti niciodata. Afla care sunt acestea

In ultima perioada insa, apar tot mai multe informatii despre viata sentimentala a lui Zayn Malik. Dupa ce s-a aflat ca s-a inscris pe site-uri matrimoniale pentru a cunoaste femei „grasute”, acum tabloidele au facut public si faptul ca acesta a inselat-o pe Gigi cu o vedeta de reality show.

Abigail Clarke este femeia care a intervenit in relatia dintre Gigi si Zayn, desi ea pretinde ca nu stia ca cei doi mai sunt inca impreuna. Aparent, Zayn si Abigail, vedeta de reality show, s-au cunoscut intr-un bar din Los Angeles si ar fi ajuns imediat in dormitor.

A ramas cu paralizie faciala dupa ce si-a injectat prea mult botox: „Nu mai pot nici sa zambesc” - FOTO

„Ii spuneam „Domnul Grey”. Ne-am simtit minunat impreuna”, i-ar fi spus aceasta unei prietene.

Abigail sustine ca nu stia ca Zayn mai era cu Gigi, insa si-a dat seama cand i-a citit niste mesaje pe telefon. „M-am simtit groaznic. Credeam ca nu mai e nimic intre ei. Nu voiam sa fiu cea care se baga intre ei, asa ca m-am retras.”, ar fi spus vedeta de reality show.

Delia a facut publice fotografii noi din vacanta din Seychelles. Artista - imaginea perfectiunii intr-o rochie alba - FOTO

Articole din aceeasi categorie