18.01.2022
Dupa jumatate de an, Carla's Dreams rupe tacerea cu un nou hit! Piesa „Victima” a ajuns la inimile ascultatorilor in doar cateva ore: „Daca pana acum videoclipurile voastre erau pe masura asteptarilor noastre, de data aceasta ne-ati depasit orice asteptare” - VIDEO

Dupa succesul trupei Carla's Dreams obtinut cu ajutorul piesei „N-aud” care a adunat peste 30 de milioane de vizualizari, a urmat o tacere de 6 luni. Cu toate acestea, cu doar cateva ore in urma, pe Youtube a aparut piesa „Victima”.

Piesa, dar si videoclipul i-au cucerit foarte rapid pe fanii trupei Carla's Dreams. „Victima” se bucura deja de peste 30 de mii de vizualizari si sute de comentarii.

Corina Muntean - despre experienta sa din vacanta in Sri Lanka: „Au intrat maimutele in dormitorul meu si au mancat toate ciocolatele pe care le-am luat cu mine din Moldova” - VIDEO

„Daca pana acum videoclipurile voastre erau pe masura asteptarilor noastre, de data aceasta ne-ati depasit orice asteptare.”, „Esti unic atat prin muzica ta cat si prin prezenta”, „Felicitari pentru piesa! Se vede munca depusa”, „Am asteptat piesa asta atat de mult. Vocea mea preferata.”, „Cred ca e unul dintre cele mai bune videoclipuri CSD, foarte deep. Piesa e foarte personala dar parca si trista.”, au scris cativa internauti.

 

Textul piesei a fost scris de Carla's Dreams, iar muzica a fost compusa de Carla’s in parteneriat cu Alexandru Turcu. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.

Tanara, neinfricata si extrem de curajoasa! Prezentatoarea Vlada Mardari - prietena partiilor negre: „Cand esti in varful acestei partii tu efectiv nu vezi partia si valea, vezi doar limita, iar atunci te gandesti sa ma duc sau nu.” - VIDEO

Refrenul piesei este unul linistit si pune in prim-plan o dragoste plina de suferinta si incercari. „Tu mi-ai schimbat si numele in telefon. Si-n locul meu tu iei pastile sa adormi. Si tu visezi ca nu te vreau, ca nu te ador. Dar totusi nu ai somn...”

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa. 

Tany Vander si-a marit fesele! Bloggerita insa nu este complet multumita de rezultat: „Nu e ceea ce mi-am imaginat, e bine cand nu ai asteptari totusi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie