01.11.2022
Daniela Andreev - noua prezentatoare de la Pro TV! Vezi ce emotii a avut la primul ei jurnal si cum l-a prezentat: „M-au navalit lacrimile” - VIDEO

Pro TV are o noua prezentatoare. Incepand de 31 octombrie, Daniela Andreev va da intalnire in fiecare zi, la stirile de la ora 17:00. Acum, jurnalista are responsabilitati duble asa cum munca din teren nu se amana, Daniela va continua sa ne informeze despre noutatile din domeniul politic. Despre emotiile primului jurnal, dar si cum a primit vestea, vezi in reportajul de mai jos. 

Ieri, noua prezentatoare a stirilor PRO TV, Daniela Andreev a prezentat primul sau jurnal. Cel mai greu a fost sa faca fata emotiilor care o copleseau.

Vestea ca va deveni noua prezentatoare a stirilor PRO TV a surprins-o, dar a reactionat calm. Emotiile au venit mult mai tarziu, ne-a spus Daniela.

Olia Tira - mesaj emotionant pe retelele sociale la un an de la decesul tatalui sau: „A parasit aceasta lume, insa nu si sufletul meu!” - FOTO

Daniela ANDREEV, PREZENTATOARE PRO TV: „Am fost emotionata, dar in acel moment nu am reactionat nicicum, pur si simplu probabil am fost socata.  Dupa asta m-am dus sa lucrez in regim normal mai departe si toata ziua ma gandeam la asta, nu intelegeam de ce nu reactionez nici intr-un fel, iar cand am ajuns acasa m-au coplesit emotiile si am inceput sa plang.”

Daniela si-a anuntat familia despre schimbarea importanta din viata sa abia dupa o luna si a facut-o intr-un mod inedit.

Daniela ANDREEV, PREZENTATOARE PRO TV: „Prima zi cand am facut probe aici, am luat un scurt filmulet si am mers acasa ca aveam un eveniment de familie, o reuniune si atunci le-am aratat acest filmulet si s-au emotionat foarte mult, mama a plans si bunica la fel, bunicul m-a imbratisat, el e iubitor de stiri la noi.”

Noua prezentatoare are acum de doua ori mai multe responsabilitati, asa cum munca pe teren nu se amana.

Daniela ANDREEV, PREZENTATOARE PRO TV: O sa fac stiri politice, economice impreuna cu colega mea Mihaela, noi suntem responsabile de aceste domenii si vom munci in continuare ca sa facem stiri bune.”

In echipa Pro TV Daniela a venit acum patru ani, fiind angajata in calitate de redactor la site. Ulterior, a trecut pe teren pentru a face reporterie. Astfel, deja de 3 ani, ea aduce in fiecare casa ultimele informatii din politica.

Kim Kardashian - criticata pentru costumele copiilor sai de Halloween! Vezi ce tinute au purtat acestia: „Sunt inca prea mici pentru asa ceva” - FOTO

Dimineata sau seara, Daniela este acolo unde se intampla cele mai importante evenimente, la perchezitii, proteste sau in parlament. Nu de fiecare data este usor sa iti faci meseria, spune jurnalista, pentru ca uneori ai nevoie de mult curaj, pentru a obtine un raspuns de la politicieni.

Daniela ANDREEV, PREZENTATOARE PRO TV:„O sa incerc sa lucrez asupra mea, astfel incat sa devin cea mai buna varianta.”

Articole din aceeasi categorie