31.10.2022
„Cea mai tare premiera din aceasta toamna!” Cornelia si Marcel Stefanet au lansat o noua melodie. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Astazi, Cornelia si Marcel Stefanet au lansat o noua compozitie, care se numeste „Porti norocul dupa tine”. 

„Cea mai tare premiera din aceasta toamna, Cornelia si Marcel Stefanet impreuna cu trupa Ethno Republic va invita pe toti la dans”, au scris artistii pe retelele sociale. 

Din ajunul lansarii, urmaritorii si fanii muzicienilor distribuiau pe Instagram vestea despre noua lor premiera. Acest lucru a emotionant-o foarte mult pe interpreta, care ulterior s-a adresat tuturor cu cuvinte calde. 

Olia Tira - mesaj emotionant pe retelele sociale la un an de la decesul tatalui sau: „A parasit aceasta lume, insa nu si sufletul meu!” - FOTO

„Va multumesc tuturor pentru atatea distribuiri si atatea mesaje. Am foarte mari emotii, pentru ca stiu rezultatul final si abia astept sa-l vedeti si sa-l ascultati. Mi-am dorit mult sa se intample cu cateva zile inainte de ziua mea de nastere, ca sa fie ca o surpriza pentru toti cei care ne iubiti, ne ascultati, ne apreciati”, a spus interpreta. 

Piesa este dinamica, in stil popular, insa altfel decat canta ei de obicei. Videoclipul oficial al piesei a fost filmat intr-o vinarie din Moldova si, de asemenea, la sfarsitul clipului ii vedem pe artisti alaturi de mai multe persoane pe o strada din capitala, dansat si cantand. „Multumim tuturor participantilor la flashmob”, a mentionat Cornelia Stefanet. 

Chiar daca a tinut totul in taina, Karmella a dat-o de gol! Doina Sulac este insarcinata! Ce declaratii a facut interpreta - VIDEO

Internautii au ramas impresionati de noua compozitie a muzicienilor. Acestia au scris o multime de comentarii pozitive. „Superba interpretare. Cornelia, ma cucerit aceasta piesa”, „Bravooo, foarte frumos”, „Superb”, „Cornelia, iti merge foarte bine sa canti asa stil de muzica”, „Versurile sunt actuale, „Frumoasa piesa. Bravo!”, „Ce versuri frumoase. Totul la cel mai inalt nivel”, „Felicitari! Sa ajunga hit”. 

Kornelia si Marcel Stefanet reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe micuta Alexandra, in varsta de 8 ani.

Valentina Nafornita - asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Soprana a demonstrat ca nu este talentata doar in muzica. Vezi cum artista danseaza un tango pasional - VIDEO

Articole din aceeasi categorie