07.03.2022
Gigi Hadid isi doneaza castigurile de la Fashion Week refugiatilor din Ucraina: „Nevinovatii platesc pentru razboi, nu liderii!”

Gigi Hadid, supermodelul in varsta de 26 de ani, se alatura vedetelor care s-au implicat in ajutorarea refugiatilor din Ucraina. Tanara, care este si mama unui copil de aproape doi ani de zile, a anuntat ca isi va dona veniturile de la Fashion Week celor afectati de razboi.

In varsta de 26 de ani, modelul a facut publice mai multe imagini pe retelele sociale, imagini ce au fost surprinse in cadrul unor prezentari de moda si a anuntat ca isi va dona banii castigati in cadrul acestora celor care au nevoie.

Valentin Yudashkin a fost exclus de la participarea Saptamanii Modei de la Paris

Cunoscuta pentru aparitiile in cadrul unor show-uri spectaculoase de moda, Gigi Hadid a explicat ca responsabilitatea ei este sa ofere celor care au nevoie, asa ca a decis sa-si doneze castigurile din campania de toamna organizatiilor ucrainene.

„Avand un program bine stabilit pentru Fashion Month a insemnat ca eu si colegii mei sa prezentam colectiile in aceasta perioada dificila si traumatizanta pentru oameni. Nu avem control asupra programului de munca, dar vrem sa defilam pentru ceva”, a scris modelul pe Instagram, precizand astfel ca ea si colegele ei isi doresc sa vina in sprijinul refugiatilor din Ucraina.

Jamala, castigatoarea din Ucraina a Eurovision 2016, declaratii emotionante: „Este razboi in inima Europei. Fiti alaturi de Ucraina!” - VIDEO

„Ochii si inimile noastre trebuie sa fie deschise tuturor nedreptatilor umane. Sa ne vedem cu totii ca frati si surori, dincolo de politica, rasa ori religie”, a mai scris ea.

„Asteptam sa apara brandurile Naik, Abibos, Punna”. Fosta sotie a lui Timati, Anastasia Reshetova - multumita de plecarea brandurilor din Rusia in contextul sanctiunilor de razboi. Afla motivul - FOTO

„La finalul zilei, oamenii nevinovati platesc pentru razboi, nu liderii. Mainile sus, Ucraina.”, a mai spus ea, aratandu-si, de asemenea, sprijinul si pentru oamenii aflati in suferinta din Palestina. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie