07.03.2022
„Asteptam sa apara brandurile Naik, Abibos, Punna”. Fosta sotie a lui Timati, Anastasia Reshetova - multumita de plecarea brandurilor din Rusia in contextul sanctiunilor de razboi. Afla motivul - FOTO

Anastasia Reshetova, in varsta de 26 de ani, a vorbit public despre consecintele sanctiunilor impuse impotriva Rusiei. Bloggerita si-a asigurat publicul ca brandurile autohtone se vor adapta realitatii si vor produce mult mai mult.

Fosta iubita a rapperului a vorbit despre consecintele plecarii brand-urile de moda de pe piata rusa in contextul sanctiunilor impuse din cauza razboiului ruso-ucrainean.

„Pe de o parte, mi-e teama sa-mi imaginez cate mii de oameni si-au pierdut locurile de munca peste noapte. Pe de alta parte, inteleg ca aceasta este o sansa foarte buna pentru marcile rusesti si antreprenorii autohtoni. O alta problema este organizarea logisticii si a materiilor prime. Toata lumea are mult de lucru in cadrul adaptarii la conditiile de criza si sanctiuni", a spus Reshetova.

Potrivit modelului, operatiunea speciala dupa parerea ei ar fi trebui sa se incheie in primele zile, dar acest lucru nu s-a intamplat din pacate. 

„Anii 2020-2021 au fost doar floricele pe langa inceputul acestui an.” a spus ea facand trimitere la pandemia de coronavirus.

A primit zeci de familii de refugiati si i-a ajutat sa se trateze! Ce spune medicul Mihai Stratulat despre recunostinta ucrainenilor, dar si cazurile mai obraznice cu care s-a confruntat - VIDEO

Cu toate acestea frumoasa bloggerita este plina de umor cu privire la situatia data. Anastasia a dat asigurari ca acum toti se pot astepta la branduri false. "Brandurile Naik, Abibos, Punna, Ribek s-au intors pe piata rusa", a spus ea amuzata.

Este important de mentionat ca Anastasia detine propriul brand de lenjerie intima. Aceasta vede oportuna situatia pentru promovarea si valorificarea marcilor autohtone. 

A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie