07.03.2022
Jamala, castigatoarea din Ucraina a Eurovision 2016, declaratii emotionante: „Este razboi in inima Europei. Fiti alaturi de Ucraina!” - VIDEO

Jamala, artista care a reprezenta Ucraina la Eurovision si a castigat trofeul in anul 2016, a fost invitatul special al finalei din Romania. Artista a urcat pe scena pentru a canta si a tinut un discurs emotionant.

Aflata la Bucuresti, unde s-a refugiat alaturi de cei doi copii ai ei, de frica razboiului, Jamala a acceptat invitatia de a urca pe scena la Eurovision 2022 cand Romania si-a ales reprezentantul, iar cu aceasta ocazie a interpretat piesa ”1944”.

Totodata, ea a vorbit despre razboiul din Ucraina si a multumit Romaniei pentru ca i-a ajutat si i-a primit cu bratele deschise pe refugiatii ucraineni.

Micuta pianista care a cucerit „Romanii au Talent”, Martina Meola canta si spera ca razboiul din Ucraina sa va termina cat mai curand: „Vreau sa fie pace pe pamant” - VIDEO

„Doresc sa ii invit pe toti, sa oprim acest razboi. Foarte multi oameni, mii de oameni au fost ucisi.

Este un razboi chiar in inima Europei. Doresc ca oamenii din Europa. Acest razboi ne reprezinta pe fiecare.

Prima Doamna a Ucrainei, mesaj disperat pe retelele de socializare: „Invadatorii rusi ucid copii. Ii ucid si pe voluntarii care incearca sa ajute”

Vreau sa multumesc, in primul rand, Romaniei, ca vecin al nostru, pentru ca a fost prima care si-a deschis usile! Va multumesc pentru tot! Fiti alaturi de Ucraina”, a spus Jamala.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie