31.01.2022
Georgina Rodriguez, la plaja in Dubai insarcinata cu gemeni. „Sunt mandra de familia mea” - FOTO

Dubai este a doua casa pentru Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez, care petrec o vacanta prelungita la plaja. Iubita starului portughez s-a afisat in costum de baie, insarcinta in luna a sasea.

Georgiana va naste gemeni in aceasta primavara, insa pana atunci petrece tot timpul din lume cu familia ei extinsa. Fotomodelul de 28 de ani si fotbalistul de la Manchester United cresc impreuna patru copii: gemenii Eva Maria si Mateo (4 ani), fiica Alana Martina (4 ani) si fiul Cristiano Jr (11 ani).

Toti au iesit la plaja in Dubai, pentru a arata tuturor cat de uniti sunt.

„Atat de mandra de familia mea frumoasa. Aici, in Dubai, visurile devin realitate”, a scris modelul in dreptul unei fotografii.

Ronaldo a distribuit aceeasi fotografie, insa a insotit-o de o descriere in limba araba.

Bella Hadid a dezvaluit noi detalii despre problemele sale mintale: „Ma intorceam la oamenii care ma batjocoreau”

Multumesc Dubai pentru momentele frumoase. Multumesc Dubai pentru sentimentele calde. Multumesc Dubai pentru ca ai oferit cele mai frumoase momente de familie. Dubai este a doua mea casa... iar familia mea este recunoscatoare pentru primirea buna si generozitatea oamenilor tai frumosi...  Dragostea mea sincera pentru tine”, a scris fotbalistul.

Cei doi au anuntat in luna octombrie a anului trecut ca vor avea gemeni. Luna trecuta au risipit misterul, precizand ca vor avea o fata si un baiat. Cuplul mai are o fata impreuna, Alana Martina (4 ani). Ceilalti gemeni provin din mama-surogat, iar baiatul cel mare are o mama secreta.

Amelia Uzun a implinit 12 ani! Vezi ce „tort” deosebit a primit aceasta, dar si modul in care a fost felicitata de cei dragi: „Noi am decis asa, mai original” - FOTO/VIDEO

Esti adepta a tinutelor sport-casual? Claudia Babs, poate fi ghidul tau in alegerea hainelor lejere ideale pentru tine. Vezi lista celor mai spectaculoase tinute realizate de iubita lui Dorian Popa - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie